We Provide spreker op Vets2020 Symposium

Geschreven door We Provide
blog

Op dinsdag 22 maart 2016 had We Provide de eer om als openingsspreker deel te nemen aan het Vets2020 symposium. Een symposium over marketing & PR voor dierenartsenpraktijken. Het symposium werd organiseert in de Cantharel (Van der Valk congrescentrum) te Apeldoorn.

Vets2020

Vets2020 is een symposium dat georganiseerd wordt voor dierenartsenpraktijken afkomstig uit heel Nederland en waarbij thema’s zoals marketing en PR centraal staan. Gedurende het symposium kwamen verschillende sprekers aan bod die helemaal thuis zijn in de wereld van marketing en PR. We Providers Frank Houtappels en Remco Pape namen de 150 deelnemende dierenartsen, paraveterinairs en praktijkmanagers een uur lang mee in de wereld van online marketing en social media strategie, kortom een volledige onderdompeling in de wereld van online.

Dankzij een mooie mix van praktische tips en waardevolle inzichten op online gebied, bleek de presentatie voor iedere deelnemer waardevol te zijn (naar wat wij mogen geloven op basis van de reacties). Bij de We Provide stand in de lobby stonden Frank en Remco vervolgens klaar om de deelnemers te voorzien van persoonlijk online advies en het een en ander persoonlijk toe te lichten. Hier werd door een groot deel van de deelnemers dan ook dankbaar gebruik van gemaakt!

Wat hebben wij geleerd

Ook voor Frank en Remco is het symposium Vets2020 een leerzame en waardevolle dag geweest. Gedurende de dag hebben zij namens We Provide veel geleerd over de wijze waarop dierenartsenpraktijken omgaan met hun online uitingen en de behoeften die zij hebben op dit gebied. Met deze inzichten als waardevolle bagage, stelde We Provide zich bijzonder graag beschikbaar als online kennispartner en sparringpartner voor dierenartsenpraktijken.

Heb je ons gemist?

Dierenartsenpraktijken die niet aanwezig waren op het symposium, of ons niet gesproken hebben bij onze stand hoeven echter niet te treuren. We nemen namelijk graag de tijd om jullie persoonlijk te adviseren en nodigen jullie van harte uit om een afspraak te plannen. Neem contact met ons op via: 088 – 6000 700.

Inmiddels is ook Vets2020 2017 een feit

Lees ons verslag over Vet2020 2017, want ook deze editie was weer een groot succes!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA