We Provide versterkt haar e-commerce dienstverlening met Intershop partnership

Geschreven door We Provide
blog

Het e-commerce dienstverlening portfolio van We Provide is versterkt met Intershop. Met dit innovatieve e-commerce platform richten we ons ondermeer op het oplossen van complexe omni-channel problemen. Intershop is tevens uitermate geschikt voor zowel de B2C, B2B als B2X (B2B2C) markt. Vooral op het gebied van B2B is Intershop zeer sterk. Het is dan ook niet voor niets dat Intershop door Forrester wordt aangewezen als één van de leiders op het gebied van B2B e-commerce oplossingen. Een echte toevoeging voor We Provide dus!

Intershop architectuur

De architectuur van Intershop is tevens één van de onderdelen waarop zij als leider worden bestempeld. Met een zogenaamde “Synaptic Commerce Architecture” focust Intershop zich op het faciliteren van e-commerce oplossingen op elke plek, op ieder moment. Door het vereenvoudigen van het implementatieproces met behulp van de geïmplementeerde enterprise-infrastructuur verzorgt het platform eenvoudige koppelingen met ondermeer POS-, PIM- en ERP-systemen.

E-commerce dienstverlening partners

De partnerovereenkomst, waarmee Intershop zich versterkt met een partner voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt, werd ondertekend door Frank Houtappels en Rene Verspij, partner manager bij Intershop. We Provide heeft inmiddels al meerdere, inmiddels gecertificeerde, specialisten laten opleiden door Intershop. De combinatie van het platform en de ruime e-commerce ervaring van We Provide vormen een perfecte combinatie voor het ontwikkelen van ijzersterke e-commerce oplossingen. Naast de realisatie zullen wij tevens faciliteren in de strategie, het design en de online marketing bij de inzet van dit platform.

Meer informatie over Intershop

Nieuwsgierig wat Intershop allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, merk of product? Bekijk onze Intershop pagina voor meer informatie en laat u compleet adviseren over de mogelijkheden. Wilt u niet alleen lezen, maar bent u nieuwsgierig? Neem dan contact op via: 088 – 6000 700 en laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA