Wij zijn trotse sponsor van het Baby-Dump Cycling Team! (#BDCT)

Geschreven door We Provide
Sponsoring

Met de verhuizing naar het Eindhovense kantoorpand zijn wij steeds actiever in de regio Eindhoven. Ook als maatschappelijk partner zijn we vanuit We Provide actief in het Eindhovense sportcircuit. Vol trots staat we dan ook met het We Provide logo op de borst van het Baby-Dump Cycling team! Ons nieuwe logo is op alle teamkleding en auto’s geplaatst en prijkt daar heel mooi. Over het resultaat zijn wij trouwens ook enorm tevreden.

Het Baby-Dump cycling team

Het Baby-Dump Cylcing team is een semiprofessioneel wielerteam van nationaal en continentaal niveau. Met als hoofdsponsor (niet geheel verrassend) Baby-Dump. Vol ambitie en met frisse spirit is het team opgericht en gaan zij voor een goed klassement. De teammanager van het Baby-Dump Cycling team, Piet Rooijakkers, verwoord de ambitie van het #BDCT als volgt:

“Baby-Dump continental cyclingteam heeft als doel meerwaarde te creëren voor sponsoren, renners en fans. Dit dient in de juiste verhouding tot hun inspanningen te gebeuren om zo een duurzame relatie op te bouwen. Door met een vaste kern van capabele renners een continentaal wedstrijdprogramma af te werken dient de mogelijkheid gecreëerd te worden hier invulling aan te geven. Door een gestructureerd en gebalanceerd programma aan te bieden starten alle renners met evenredige kansen zich sportief te ontwikkelen en succesvol te zijn. Dit zal worden begeleid door gediplomeerde coaches, waarbij het uitgangspunt voor de wedstrijdstrategie kwaliteit en inzet zijn.”

Team presentatie van formaat!

Wat we van het Baby-Dump Cycling Team kunnen verwachten, werd duidelijk tijdens de teampresentatie van Baby-Dump eerder dit jaar. De classificatie ‘semi-professioneel’ is wat ons betreft een understatement voor dit wielerteam. De kwaliteit en professionaliteit van het evenement en de presentatie van de renners verbaasde ons in zeer positieve zin.

Online partner Baby-Dump

We Provide en Baby-Dump werken al meer dan 10 jaar nauw samen aan de op maat gemaakte webshop van Baby-dump.nl. Dé website met daadwerkelijk alles voor je baby! Wij hopen dan ook dat de samenwerking met het Baby-Dump Cycling team minstens een even groot succes wordt en wensen de renners veel succes!

Meer sponsoractiviteiten van We Provide?

Naast team Baby-Dump sponsoren wij bij We Provide ook andere Eindhovense clubs. Zo is FC Eindhoven ook één van de teams die wij een warm hart toedragen. Lees meer over het sponsorschap van deze mooie Eindhovense voetbalclub.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA