We Provide bouwt website Voedselbank Bergeijk

Geschreven door We Provide
blog

We werden benaderd voor de ontwikkeling van de nieuwe website voor Voedselbank Bergeijk. Een nobel doel namelijk! Zeker vanwege de Bergeijkse roots vanuit We Provide besloten we in te gaan op deze vraag. We konden ons wel vinden in dit lokale initiatief. Vanuit We Provide dragen we deze stichting dan ook zeker een warm hart toe en vanuit die gedachte hebben wij de nieuwe website voor Voedselbank Bergeijk ontwikkeld. Een WordPress website voor een nobel doel. 

Over de Voedselbank Bergeijk

Op 18 september 2015 heeft Voedselbank Bergeijk haar intrek genomen in het Aquinohuis aan de Dr. Rauppstraat in Bergeijk. De wekelijkse uitgifte van voedselpakketten loopt goed, met dank aan vele vrijwilligers, sponsors, leveranciers en andere betrokkenen.

Ook een WordPress Website laten maken?

Denk je nu, ik wil ook graag een WordPress website laten maken? Laat je dan eens uitgebreid informeren over de mogelijkheden bij We Provide. Via 088 6000 700 neem je eenvoudig contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste platform, template en de inrichting van je (nieuwe) website.

Op onze informatie pagina over het laten maken van een WordPress website, kun je uitgebreid lezen wat er komt kijken bij het maken van een website. Maar ook lees je hier hoe wij dit proces aanvliegen en wat je van ons kunt verwachten. Dit geeft je een beetje een beeld van wat er komt kijken bij het laten maken van een WordPress website.

We Provide = sterk in development

Bij We Provide zijn we sterk in het bouwen van verschillende soorten websites, dus niet alleen WordPress websites. Ook bouwen wij websites in andere systemen. We kijken hiervoor dan ook graag naar jouw vraagstuk en zoeken daar dan het meest passende platform bij. Op de cases pagina zie je een overzicht van alle websites (en ook alle webshops) die wij gebouwd hebben voor onze klanten. Ook lees je per case wat wij precies gebouwd hebben en welke vraagstukken deze klanten hadden. Wie weet komt één van deze vragen je bekend voor.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA