We Provide opent kantoor in België!

Geschreven door We Provide
blog

Ja, je leest het goed! Nadat we vorige maand de Magento partnerstatus voor België kregen, hebben we deze maand ook een kantoor in België geopend. Midden in het hartje van Antwerpen wordt We Provide nu ook vertegenwoordigd bij onze zuiderburen!

Frank over het nieuwe kantoor

Frank Houtappels zegt hierover: “Al sinds een paar jaar krijgt We Provide steeds vaker aanvragen van onze zuiderburen. Dit komt voornamelijk door het gebrek aan technische Magento-agencies in België én onze locatie dicht bij de Belgische grens. Dit was voor ons reden genoeg om te kijken of uitbreiding naar het zuiden interessant zou zijn voor We Provide. Gelukkig hebben we een aantal goede Belgische collega’s die ons perfect wegwijs hebben gemaakt in hun markt. Dit leek een perfecte match waardoor we met volle overtuiging een locatie hebben gekozen in Antwerpen.

Het nieuwe kantoor in België is gevestigd aan de Queillinstraat op nummer 49 in Antwerpen. Maar we blijven op ons hoofdkantoor in Eindhoven ook gewoon beschikbaar voor al je vragen en opmerkingen.

Werken bij We Provide?

Natuurlijk kunnen we voor dit spiksplinternieuwe kantoor in België, net zoals ons hoofdkantoor in Eindhoven, altijd extra handen gebruiken op het gebied van front-end en back-end development, webdesign, online marketing en hosting.

Ben jij dus op zoek naar een leuke baan tussen een flink aantal tech-junks? Houdt je van een informele werksfeer en ben jij benieuwd hoe werken bij een digitaal bureau eruit ziet? Neem een kijkje op onze vacaturepagina en je ziet hoe wij werken, wat wij belangrijk vinden en voor welke klanten wij onder andere werken.

Denk je nu “Ja, dat lijkt me wel wat!” bekijk in het vacatureoverzicht of er een vacature voor jou tussen zit. Stuur je CV en motivatie naar onze HR collega Chertie en laat haar weten waarom ze vooral niet om jou heen moet. Je kunt ook direct contact opnemen via: 088 – 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA