We Provide op de Webwinkel Vakdagen

Geschreven door We Provide
blog

Wij waren op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Dè perfecte beurs voor iedereen die zelf een webshop heeft, een webshop wil laten bouwen of regelmatig in een webshop klust. Kortom, de plek waar wij moesten zijn! Vanuit We Provide stonden we er dit jaar ook met een stoere stand om met bestaande klanten te praten en te ontdekken wat er nog meer in de online webshop-wereld leeft. In een terugblik zeggen wij: het was een groot succes, en we vertellen je waarom.

Een gezellig en knusse huiskamer

Waar het tussen veel exposanten een wedstrijd was wiens stand groter, strakker of hipper was, kozen wij vanuit We Provide een andere weg. Met een heerlijke bank, een Perzisch tapijt en een salontafel van grootmoeders zolder creëerden we een knusse huiskamer. Een huiskamer waar bezoekers even hun benen konden laten rusten tijdens een goed gesprek en zich even konden opladen. Wij hebben natuurlijk veel gepraat over het ontwikkelen van Magento webshops, wat daarbij komt kijken en wat daarvoor nodig is. Maar ook over hoe je het best je Online Marketing activiteiten organiseert. Door de grote verscheidenheid in bezoekers varieerden de vragen van kleine technische problemen tot vragen over uitgebreide, meertalige en ingewikkelde webshops.

Webwinkel vakdagen 1

Borrelen tot de late uurtjes

Natuurlijk hebben we hard gewerkt tijdens de beurs, maar zelfs met een fijne bank in onze stand waren na de eerste dag onze benen vermoeid en was onze stem verzwakt. Helaas zat vroeg slapen met een kop honingthee er niet in. Met de Dutchento nieuwjaarsborrel op de planning stonden we tot in de late uurtjes met mede Magento-fanaten te kletsen, lachen en drinken in een café naast de Jaarbeurs.

Veel gepraat, veel geleerd

Dat wij niet de enige waren die het woensdagavond laat hadden gemaakt werd duidelijk op de tweede beursdag. De meeste mensen die we spraken waren dan ook direct erg dankbaar als we ze vroegen met ons neer te ploffen onder het genot van een lekkere kop koffie. Ook deze dag hebben we weer interessante gesprekken gevoerd en veel geleerd over e-commerce.

Terugkijken op Webwinkel vakdagen

Terugkijkend zijn we enorm tevreden over deze editie van de Webwinkel Vakdagen. We hebben veel geleerd, interessante gesprekken gehad en nieuwe insights opgedaan die we graag meenemen in onze (nieuwe) projecten. Wil jij ook graag eens praten over e-commerce en hoe we jou daarbij kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Lees over de integratie van Magento 2 en wat wij daarbij kunnen betekenen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA