We/Provide ontwikkelt voor Exact Online: Exactly, een handige desktop-timer voor tijdregistratie

Geschreven door We Provide
blog

Tijdregistratie, elke zakelijke dienstverlener weet hoe belangrijk en lastig het is om dit goed te doen. Wij ontwikkelden een slimme toevoeging voor Exact Online voor de module Uren & Facturen, die realtime tijdschrijven nóg makkelijker maakt. De app, genaamd Exactly, is binnenkort te vinden in het Exact Online App Center.

Inzicht in een hectische omgeving

Met Exact Online Uren & Facturen hebben we een flinke efficiencyslag gemaakt. Hierin kunnen we prima onze projecten managen en de bijbehorende facturatie goed organiseren. De alerts in Exact Online maken het gemakkelijk om te sturen op uren.

Echte tijdschrijvers

Als bureau zijn we natuurlijk échte tijdschrijvers, we doen het elke dag. Helaas is het schrijven van uren schrijven voor niemand een hobby en wordt het ook nog weleens vergeten. Bovendien schrijf je minder nauwkeurig als je het niet direct doet. Ook omdat we flink wat opdrachtgevers hebben, lopen de dingen weleens door elkaar. Als bedrijfje van 6 man was het nog wel te overzien, maar met 25 medewerkers mis je toch het overzicht. Aangezien we zelf ontwikkelaars zijn, zijn we toen een stapje verder gaan denken. Wat als we nou een start/stop timer zouden toevoegen aan Exact Online Uren & Facturen?

De hele organisatie leert er van

Het gaat natuurlijk om veel meer dan factureren. Ook om projecten te begroten, maken we bij We Provide gebruik van informatie uit Exact Online Uren & Facturen. Daarnaast is het pakket vanuit HR-perspectief zeer waardevol. Als we weten hoe lang een senior developer over een bepaald soort klus doet, kunnen we een junior of medior hierop beoordelen en indien nodig aansturen.

Uitklokken bij de koffieautomaat

De desktop-timer Exactly maakt tijdschrijven echt heel makkelijk. Je kiest in je balk je klant en project. Vervolgens kies je start of stop. Zo simpel is het. We hebben hem eerst gebouwd voor OSX, omdat we daar zelf mee werken. Toen we daar tevreden over waren hebben we ook een Windows-versie gemaakt. Binnenkort komen we ook met Exactly voor iOS en Android. Stel je eens voor: tijdschrijven op je telefoon. Je kunt dan gewoon even uitklokken als je wat langer bij de koffieautomaat staat. Perfect toch?

Meer informatie

Momenteel draait er een Bèta-versie van Exactly in controlled circulation bij een aantal testbedrijven. Waarschijnlijk wordt Exactly half december publiekelijk verkrijgbaar in het Exact Online App Center. Wil je meer weten óf op de hoogte blijven van de release? Bezoek dan de pagina van Exactly en laat je gegevens achter.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA