We Provide lijft Webbees in en versterkt webdesign creatieve tak

Geschreven door We Provide
blog

Op maandag 2 november 2015 verstevigen we onze creatieve webdesign afdeling binnen bij We Provide met de overname van Webbees. Vanaf nu zijn digitaal bureau We Provide uit Bergeijk en webbureau Webbees één en kun je ook voor al je webdesign vragen terecht bij ons. Met de expertise en kennis van Webbees zijn wij dan ook kennispartner voor alles op het gebied van webdesign. 

Waarom Webbees?

Webbees, voorheen gevestigd in Eersel, staat vooral bekend om haar creativiteit en conceptdenken en dat is precies wat wij bij We Provide kunnen gebruiken. We Provide is juist sterk in strategie en development (de techniek). Met deze overname wordt de creatieve tak van We Provide prominenter gepositioneerd. Het inlijven van Webbees is een logische stap in de positionering van We Provide als allround webbureau. Bekijk wat wij op het gebied van webdesign voor je kunnen betekenen.

We Provide: volledige online bureau

Met de overname van Webbees, kun je bij We Provide nu volwaardig terecht voor alles op het gebied van digital design. Ook zorgt dit ervoor dat we als kennispartner kunnen optreden op drie pijlers waarop We Provide als bureau gebaseerd is, namelijk: Development, Online Marketing en Webdesign.

Hiermee is We Provide méér dan een online bureau dat websites en webshops bouwt. Voor een steeds grotere groep nationale en internationale opdrachtgevers zijn we inmiddels de vaste samenwerkingspartner met wie ze het complete traject van digitale transformatie doorlopen. Hierbij draait alles om het inzetten van compleet nieuwe middelen en processen om zo de optimale gebruikerservaring te creëren en bedrijfsprestaties te verbeteren. Door het gebruik van internet en techniek. Er wordt in toenemende mate een beroep gedaan op alle drie de schakels in dit proces: development, webdesign en online marketing.

Met het inlijven van Webbees verstevigt We Provide haar footprint in het online landschap. Het brengt nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe creativiteit.

Onderscheidende totaalaanbieder

Samen met jouw gaan we altijd eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Alles wat van belang kan zijn, wordt geanalyseerd. Kritisch, soms wat eigenwijs of een tikkeltje brutaal. Maar altijd recht door zee. De kennis van opdrachtgevers koppelen we graag aan die van henzelf. Zo ontwikkelen we samen ijzersterke en eenduidige strategieën.

Wilde ideeën zet het webdesign team om in gedurfde, functionele en intuïtieve concepten en ontwerpen. Passend bij een bedrijfsnaam, corporate huisstijl, merk, dienst of product. Vervolgens zorgen onze developers voor de technische realisatie van alle soorten webapplicaties. We zijn zeer actief op het gebied van e-commerce of de ontwikkeling van webshops. We hebben dan ook diverse Magento experts in huis die Magento gecertificeerd zijn.

Ook voor alle bijkomende zaken zoals hosting, copywriting, online marketing kun je bij ons terecht waardoor we met recht een onderscheidende totaalaanbieder genoemd mogen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je graag eens informeren naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, organisatie of merk? Laat ons dan weten wat wij voor jou kunnen betekenen. We gaan graag vrijblijvend in gesprek met je. Je kunt contact met ons opnemen via: 088 – 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA