We Provide lanceert de Blue Clinics App

Geschreven door We Provide
blog

Voor Blue Clinics lanceerde we een geheel op maat gemaakte app! Bij Blue Clinics kun je terecht voor oplossingen voor het beheersen van de waterkwaliteit in een tandheelkundige praktijk. Zij hebben ervaring in onderzoek en bacteriebestrijding, maar helpen ook bij het voorkomen en verwijderen van schadelijke micro-organismen.

Verzamel resultaten en ontvang de beoordeling

De waterkwaliteit bij tandartsenpraktijken vraagt om nauwlettende observatie. Met behulp van de Blue Clinics Incubator kan men in de tandartspraktijk zelf watersamples op kweek zetten. In de Blue Clinics app kunnen de resultaten van de kweek worden verzameld en ter beoordeling worden aangeboden. Zodra een kweek beoordeeld is, ontvangt de tandartspraktijk via de App een score die de waterkwaliteit bepaald. Op basis hiervan kunnen verdere acties worden ondernomen en heeft de tandartspraktijk altijd accurate informatie over de waterkwaliteit beschikbaar voor betrokken instanties.

Meer onafhankelijkheid voor tandartspraktijken

Door deze app zijn tandartspraktijken onafhankelijk van verschillende onderzoeksinstanties die deze metingen op regelmatige basis op locatie moeten uitvoeren. Op deze manier draagt de app dus bij aan het gebruiksgemak voor tandartspraktijken. Kortom, een native app is de volgende stap in de gebruikservaring!

App beschikbaar voor IOS en Android

De Blue Clinics app is beschikbaar voor iOS en Android en is op uitnodiging van Blue Clinics te gebruiken.

Appstore Blue Clinics app beschikbaar Playstore Blue Clinics app beschikbaar
*Deze afbeeldingen zijn van een link naar de app voorzien.

Ook een app voor jouw bedrijf?

Ben je benieuwd wat een app kan bijdragen aan de customer journey van jouw klanten? Of wil jij ook het gebruikersgemak van jouw klanten verhogen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken graag met je mee.

In-house ontwikkelen wij apps geschikt voor zowel IOS als Android en begeleiden wij het gehele traject van idee tot uitvoering en aanmelding. Bekijk onze development pagina voor meer informatie over apps en in-house development of neem contact met ons op. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA