We Provide is officieel Magento 2 Trained Solution Partner

Geschreven door We Provide
blog

We mogen ons nu officieel Magento 2 Trained Solution Partner of noemen! Yihaa! Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Je bereikt deze status niet zomaar. Daar hebben we best een beetje ons best voor moeten doen. Om partner te worden moet je aan een aantal voorwaarden voldoen die niet mals zijn. We leggen je graag uit waarom wij blij zijn met deze partner benoeming en wat daar allemaal bij kwam kijken. 

Gecertificeerde Magento developers

Om deze Magento partner status te bereiken, heeft ons We Provide development team (van Magento front-end developers en natuurlijk ook de Magento back-end developers) een intensief 100 uur durend trainingstraject succesvol doorlopen. Tijdens dit traject werden zij uitgebreid getraind in het programmeren zoals Magento dat bedoeld heeft. 100 uur studie en een flinke inspanning later, kunnen we zeggen dat wij die onder de knie hebben. 100 uur studie. Niet niks dus!

We Provider Mark Heesters, team lead E-commerce zegt hierover:

“Onze Magento developers zijn dagelijks volop bezig met verschillende Magento 2 (Enterprise) projecten en daarom vinden wij het belangrijk dat we kunnen aantonen dat dit volgens de richtlijnen van Magento gaat.”

Magento 2 Trained Solution Partner = kwaliteit!

Voor We Provide is het werken met Magento gecertificeerde programmeurs erg belangrijk, omdat we hiermee een stukje kwaliteit kunnen garanderen richting onze klanten. De ‘Magento 2 Trained Solution Partner’ status is voor ons een erg belangrijke uitbreiding van onze certificeringen omdat we hiermee ook kunnen bewijzen dat wij ‘goed zijn in Magento’. Dit helpt ons ook de hoogwaardige kwaliteitsstandaarden van onze Magento oplossingen te waarborgen.

Magento 2 ten opzichte van Magento 1

Deze nieuwe partnerstatus als Magento 2 Trained Solution Partner kwam natuurlijk niet uit de lucht vallen. Met de introductie van Magento 2 is er een compleet nieuw platform gelanceerd dat de opvolger is van de eerste versie van het Magento e-commerce platform.

Door de grote verschillen tussen Magento 2 en Magento 1, is het niet mogelijk om klakkeloos van een Magento 1.X versie te upgraden naar Magento 2. Hier komen een behoorlijk aantal andere factoren bij kijken die je niet zomaar kunt wegdenken. Om je een beetje te helpen in je keuze, hebben we de voordelen van Magento 2 ten opzichte van Magento 1 op een rijtje gezet.

De voordelen van Magento 2

Een aantal van de belangrijkste voordelen van Magento 2 op een rijtje:

  • Sterk verbeterde snelheid;
  • Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface met een strakke en moderne look&feel;
  • Responsive Magento basisthema;
  • Makkelijker, sneller en veiliger upgraden;

Magento ondersteuning nodig?

Ben je op zoek naar de juiste Magento partner voor jouw e-commerce platform of webshop? Of ben je gewoon benieuwd naar onze ideeën en ervaringen met Magento 2? Laat je dan eens informeren over de mogelijkheden bij We Provide. We plannen graag een afspraak met je in om het een en ander toe te lichten. Neem contact met ons op via: 088 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA