We Provide is New Relic Partner!

Geschreven door We Provide
blog

We Provide is partner geworden van New Relic! En daar zijn we heel erg blij mee, maar vooral heel erg mee geholpen. Door dit partnerschap kunnen wij inzien hoe de server van een website reageert en mocht dit relevant zijn waar fouten optreden en ook kunnen wij nu ondersteunen en installeren bij deze applicatie. Maar houdt het in? Waarom moet je kiezen voor deze app? En vooral wat heb je eraan? 

New Relic, wat is dat?

Wij gebruiken New Relic als data-analyse-tool om de performance van jouw website voortdurend te meten. Met behulp van New Relic zijn wij in staat om klantendashboards te bouwen voor de websites en webshops van onze klanten om zo inzicht te krijgen in de performance. Op deze dashboards zijn vervolgens de Key Performance Indicators (KPI) eenvoudig zijn uit te lezen en zien we meteen waar het mis gaat (als dit gebeurt).

Hoe het werkt

New Relic geeft via een gebruiksvriendelijke web interface een overzicht en zeer gedetailleerd inzicht van de applicaties. Dit geldt voor database, query’s, statements, errors en laadtijden van pagina’s en functies en problematische plug-ins of extensies. Door de inzet is het voor onze developers mogelijk om sneller een probleem te lokaliseren en op te lossen. Daarnaast is het mogelijk om limieten in te stellen, zodat bij dreigende problemen onze developers en ons supportteam meteen worden geïnformeerd.

Trotse partner

We zijn trots op ons partnership met New Relic, omdat wij één van de weinige digital agencies zijn die een dergelijk partnership bezit. Ben je benieuwd waarom juist wij dit partnerschap mogen aangaan? Of wil je graag weten wij deze applicatie voor jou kan betekenen?

Dat is mooi! We geven je namelijk graag meer uitleg over de New Relic Professional monitoring applicatie. Neem dan ook geheel vrijblijvend eens contact met ons op.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA