JAA! Wij zijn een FD Gazelle 2015

Geschreven door We Provide
blog

In november 2015 worden de FD Gazellen weer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze awards zijn al jaren een begrip in ondernemend Nederland. Jaarlijks vindt deze verkiezing voor FD Gazelle 2015 plaats. Een initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info, mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. En jawel… wij mogen ons bij We Provide een FD Gazelle 2015 noemen!

De FD Gazellen zijn bedoeld om jonge, snelgroeiende bedrijven in de spotlight te zetten en te onderscheiden voor hun prestaties. We zijn niet zo van de grote termen maar zelf gebruikt de organisatie de term ‘Ondernemershelden’. Need we say more? We zijn natuurlijk apetrots om te kunnen melden dat wij, jonge honden, ons een FD Gazelle 2015 mogen noemen. We behoren tot een van de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Strenge criteria voor een FD Gazelle 2015 nominatie

Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Alle deelnemers moeten voldoen aan diverse strenge criteria, die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en snel groeit. Een flinke en stabiele jaarlijkse omzetgroei, financiële gezondheid, positief nettoresultaat zijn een paar van de criteria waar je aan moet voldoen.

Wij vinden zelf natuurlijk al langer dat we een mooi en tof bedrijf zijn, maar ons een FD Gazelle mogen noemen vinden we een bevestiging daarvan. Dagelijks zet de ‘We’ van We Provide de schouders onder de meest uiteenlopende projecten. Van doordachte strategieën tot geslaagde e-commerce projecten en van creatieve designs tot hoogstandjes in development: voor ons team van circa 25 Providers is dit dagelijks het vertrekpunt.

Zonder klanten geen ‘We’

Maar onze ‘We’ wordt ook deels gevormd door onze opdrachtgevers: samen met hen als kennispartners durven wij elke uitdaging aan. Een welgemeende dankjewel is dan ook zeker op zijn plaats! Zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan.

Op dinsdag 24 november 2015 was de feestelijke uitreiking voor regio Noord-Brabant en Limburg, in Breda. We Provide was daar uiteraard van de partij om deze mooie award op te halen.

Benieuwd naar We Provide

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je dan inspireren door de vele klantcases die we op onze website hebben vermeld. Je kunt per case precies lezen wat het probleem was waar dit bedrijf tegenaan liep en hoe wij hen hebben ondersteunt in de oplossing voor dit probleem. Zo hebben we in de loop der jaren al verschillende WordPress website gemaakt. Maar onze kracht ligt toch echt bij het bouwen van Magento webshops. Of het nu een Magento webshops from scratch opbouwen is of de Migratie van Magento 1 naar Magento 2 ondersteunen. Dat maakt voor ons niet veel uit.

Op het gebied van websites en webshops kunnen wij je goed adviseren en helpen we je graag.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA