We Provide genomineerd voor Best Magento 2 Case & Best Magento Service Extension!

Geschreven door We Provide
E-commerce
Magento

Yes! Wat een week! Na vernomen te hebben dat we voor het eerst zijn opgenomen in de Emerce 100 en meteen een gedeelde eerste plaats hebben gehaald binnen de categorie beste E-commerce bureaus van Nederland, is We Provide genomineerd voor 2 Dutchento Awards (voorheen Meet Magento Awards). Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de tiende editie van Meet Magento Nederland plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier worden voor de vierde keer de Dutchento Awards uitgereikt. Op 8 mei 2018 maakte de jury hiervoor de genomineerden bekend in de categorieën; Beste B2C Project, Beste B2B Project en Beste Magento service uitbreiding. We Provide is twee keer genomineerd voor deze gerenommeerde award in de categorieën Beste B2C Project en Beste Magento service uitbreiding.

 

My Jewellery, een glinsterende Magento 2 webshop

Als je oude Magento 1 webshop niet langer past bij een bedrijf dat zo hard groeit als My Jewellery, moet er actie ondernomen worden. Met de overstap naar een Magento 2 Commerce (voorheen: Enterprise) platform wordt de harde groei van dit ambitieuze merk onderstreept. Een compleet nieuw e-commerce platform dat geschikt is voor de vele content die My Jewellery produceert. Met een optimale social koppeling en een feilloze integratie met het huidige ERP-pakket, voor een zo up-to-date mogelijke voorraadstatus. Lees hier meer over deze case.

 

 

Vogel’s laat Magento 2 bezoekers helpen

Een interactieve wizard die op een efficiënte manier bezoekers helpt de juiste oplossing voor bijvoorbeeld een scherm of monitor te vinden. Deze feature is volledig custom ontwikkeld voor Vogel’s in combinatie met de Magento 2 Commerce. Met deze interactieve wizard kan de B2B gebruiker eenvoudig de gewenste oplossing vinden voor zijn specifieke behoefte. Deze wizard wordt voornamelijk gebruikt voor de professionele markt, zoals bijvoorbeeld: Interieur bouwers, architecten en ingenieurs. De oplossingen zijn heel divers, denk hierbij aan: LED schermen, WallMounts, iPad houders, maar ook ophangsystemen voor in de medische wereld.

Meet Magento Nederland

Sinds 2009 vindt het event Meet Magento in Nederland plaats en staat het in het teken van dit krachtige e-commerce platform. Tijdens het evenement komen sprekers, developers, webshopeigenaren en Magento enthousiastelingen samen om de laatste ontwikkelingen over het platform te delen en vooral om te leren. De awards zet dit evenement extra kracht bij door de beste uit de community te belichten en te belonen. Daarom zijn wij extra trots om genomineerd te zijn in maar liefst twee categorieën.

Magento bij We Provide

Samen bouwen aan supersterke websites en webshops! Wij zijn dan ook goed in staat je te adviseren naar de meest passende Magento oplossing voor jouw vraagstuk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via: 088 – 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA