B2B dienstverlening uitgebreid met een SalesFeed partnership

Geschreven door We Provide
blog

We hebben onze B2B dienstverlening uitgebreid met een SalesFeed Partnership. Een SalesFeed partnership betekent een partnerrelatie op basis van regionale exclusiviteit, waardoor We Provide de aangewezen SalesFeed Partner is voor het koppelen van bedrijfsgegevens aan je Google Analytics gegevens in de regio’s Eindhoven en De Kempen. SalesFeed is laagdrempelige Marketing & Sales Automation Software voor organisaties die met name interessant is voor bedrijven met een focus op B2B relaties.

SalesFeed partnership voordelen

Als gecertificeerd SalesFeed partner beschikt We Provide over de expertise om bedrijven te helpen het maximale uit deze krachtige B2B-tool te halen. Salesfeed is een webbased programma waardoor het onder andere mogelijk is bedrijven die uw website bezoeken te herkennen op basis van hun KVK gegevens.

Je kunt bezoekers van je website dus concreet koppelen aan het bedrijf waarvoor zij werken om zo mogelijke leads te identificeren en te bekijken welke pagina’s van jouw website zij bezocht hebben.

Meer dan alleen identificeren

Naast het herkennen van de bedrijven die de website van uw organisatie bezoeken, maakt deze SalesFeed tool inzichtelijk welke pagina’s ze bekijken, hoe lang ze dit doen en via welk kanaal de bezoeker op de website is gekomen. Vervolgens kan met behulp van de Liquid Content Module binnen SalesFeed gebruik gemaakt worden van doelgroep specifieke content. Dit stelt je als organisatie in staat, je website inhoud (of content) af te stemmen op basis van het type bezoeker ofwel het bezoekersgedrag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat SalesFeed kan betekenen voor jouw organisatie? En hoe je het best gebruik kan maken van SalesFeed? Neem dan contact met ons op en laat ons weten waarom je geïnteresseerd bent in deze specifieke tool via: 088 – 6000 700.

Ondersteuning bij andere online marketing middelen?

Niet alleen voor het identificeren van leads kun je gebruik maken van de online marketing diensten van We Provide. We zijn veel breder actief binnen dit vakgebied. Ook maken we van enkele andere tools gebruik die je helpen bij het verhogen van de conversies op jouw website of webshop. Iets voor jou? Bekijk dan alle online marketing diensten van We Provide.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA