We Provide verwondert op Kempentech 2017

“Laat je verwonderen op KempenTech” zo luidde de boodschap van Kempentech 2017. Op 19 en 20 mei presenteerden Kempische bedrijven zich op KempenTech. Ze lieten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien. Er worden door Kempische bedrijven veel technische topprestaties geleverd welke op KempenTech in de spotlight werden gezet.

We Provide wilde tussen al de technische hoogstandjes als digitaal bureau haar plek innemen. Veel van onze klanten waren aanwezig en het was een prettig weerzien.

Vrijdag bedrijvendag

Op vrijdag werd de bedrijven-relatiedag georganiseerd voor ondernemers. Ook zorgde techniekcoaches van Stichting Techniekportaal, het Pius X-College, het Rythovius College samen met deelnemende bedrijven voor een activiteitenprogramma voor de scholieren van het basis- en voortgezet onderwijs. Op deze manier komen zij op een speelse manier in contact met techniek en lokale bedrijven.

Zaterdag publieksdag

Zaterdag was de publieksdag voor iedereen. Als We Provide wilde we graag de bezoekers en ondernemers kennis laten maken met Virtual Reality. Daarom brachten we onze Oculus Rift set mee. De belangstelling was enorm en veel bezoekers hebben zicht laten verbazen, maar hebben het soms ook uitgeschreeuwd!

We Provide kijkt terug op een zeer geslaagd KempenTech 2017 event. Een bedankje aan iedereen die is komen kijken.

Virtual Reality 😉 #oculus #websites #ecommerce #weprovide #kempentech

A post shared by We Provide (@weprovidecom) on