We Provide verwondert op KempenTech 2017

Geschreven door We Provide
blog

Laat je verwonderen op KempenTech 2017 zo luidde de boodschap van KempenTech 2017. Op 19 en 20 mei 2017 presenteerden Kempische bedrijven zich op KempenTech. Ze lieten hun technische specialismen, innovaties en nieuwste machines zien. Er worden door Kempische bedrijven veel technische topprestaties geleverd welke op KempenTech in de spotlight werden gezet.

We Provide op KempenTech 2017

We Provide wilde tussen al de technische hoogstandjes als digitaal bureau haar plek innemen omdat wij natuurlijk ook ons steentje bijdragen in de technische omgeving van de Kempen. Veel van de We Provide klanten waren ook aanwezig en het dan ook was een prettig weerzien om hen te treffen tijdens die mooie event.

Vrijdag bedrijvendag

Op vrijdag werd de bedrijven-relatiedag georganiseerd voor ondernemers. Ook zorgde techniekcoaches van Stichting Techniekportaal, het Pius X-College en het Rythovius College, samen met deelnemende bedrijven voor een activiteitenprogramma voor scholieren van het basis- en voortgezet onderwijs. De jeugd heeft immers de toekomst! Op deze manier komen zij op een speelse manier in contact met techniek en lokale bedrijven. Zo zien zij wat de mogelijkheden zijn en hoe ver we zijn met technologische ontwikkelingen.

We Provide op KempenTech 2017
Foto: We Provider Mark neemt een bezoeker mee in de wereld van Virtual Reality (VR)

Zaterdag publieksdag op KempenTech 2017

Zaterdag was de publieksdag die voor iedereen toegankelijk was. Als We Provide wilde we graag de bezoekers en ondernemers kennis laten maken met Virtual Reality (VR). Daarom brachten we onze Oculus Rift set mee. De belangstelling was enorm en veel bezoekers hebben zicht laten verbazen door deze technologie. Al hebben sommige bezoekers het soms ook uitgeschreeuwd! 😉

We kijken als We Provide terug op een zeer geslaagd KempenTech 2017 event! Wij vonden het een erg leuke ervaring en hebben zelf ook nieuwe technologieën ontdekt. Een bedankje aan iedereen die bij ons is komen kijken en heeft meegewerkt!

Meer over We Provide en KempenTech?

Op onze social media kanalen hebben we uitgebreid verslag gedaan van deze dag. Hier vind je een Instagram foto van onze deelname. Neem voor uitgebreid verslag een kijkje op het We Provide Instagram account en laat je verbazen!

Virtual Reality 😉 #oculus #websites #ecommerce #weprovide #kempentech

A post shared by We Provide (@weprovidecom) on

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA