We Provide genomineerd voor Magento 2 & Magento Enterprise Award!

Geschreven door We Provide
blog

Jippie! We Provide is genomineerd voor 2 Meet Magento Awards. En daar zijn we natuurlijk erg trots op. Op woensdag 10 mei 2017 is de negende editie van Meet Magento Nederland plaats in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit evenement zijn voor de derde keer de Meet Magento Award uitgereikt. Op 18 april 2017 maakte de jury hiervoor de genomineerden bekend in de categorieën Magento Community, Magento Enterprise, Magento 2, Community project en Magento Innovation. We Provide is twee keer genomineerd voor deze gerenommeerde award in de categorieën Magento 2 en Magento Enterprise.

Vogel’s inspireert de klant

In samenwerking met Vogel’s heeft We Provide een Magento 2 Enterprise omgeving ontwikkeld. Op basis van de positieve ervaringen met Magento 1, maar belangrijker nog, om klaar te zijn voor de toekomst is gekozen voor een migratie naar Magento 2 Enterprise.

Het doel van de nieuwe Vogel’s webshop is de bezoekers te inspireren. Hierdoor maakt de nieuwe webshop een transitie van zendgerichtheid naar klantgerichtheid en daar speelt content een hele belangrijke rol in. Met behulp van storytelling worden bezoekers in de nieuwe Vogel’s webshop overtuigd van de voordelen van de producten uit het assortiment van Vogel’s.

Meet Magento Nederland

Sinds 2009 vindt het event Meet Magento in Nederland plaats en staat het in het teken van dit krachtige e-commerce platform. Tijdens het evenement komen sprekers, developers, webshopeigenaren en Magento enthousiastelingen samen om de laatste ontwikkelingen over het platform te delen en vooral om te leren. De awards zet dit evenement extra kracht bij door de beste uit de community te belichten en te belonen. Daarom zijn wij extra trots om genomineerd te zijn in maar liefst twee categorieën.

Magento bij We Provide

Wij zijn sterk in Magento en zijn dan ook goed in staat je te adviseren naar de meest passende Magento oplossing voor jouw vraagstuk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de Magento pagina of neem rechtstreeks contact met ons op via: 088 – 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA