Trotse sponsor van FC Eindhoven

Geschreven door We Provide
Sponsoring

Met de verhuizing vanuit Bergeijk naar de Boschdijk in Eindhoven willen we natuurlijk ook wat terug doen in de regio Eindhoven en onze bekendheid in deze regio Eindhoven en omstreken een beetje uitbreiden. Om deze zichtbaarheid van We Provide te vergoten zijn we sinds kort sponsor van de mooiste voetbalclub uit Eindhoven: FC Eindhoven! Na onze eerste wedstrijd hebben we mogen ervaren wat deze mooie club biedt.

De eerste wedstrijd als sponsor van FC Eindhoven

De eerste wedstrijd die We Providers Frank Houtappels en Stef Jacobs als sponsor hebben bijgewoond was tegen SC Cambuur. Een thriller die in de laatste minuten van de wedstrijd met een penalty werd beslist in het voordeel van FC Eindhoven. Toen het er niet echt meer naar uitzag dat de wedstrijd nog gewonnen werd, werd FC Eindhoven speler Kabangu onderuitgehaald. Strafschop! Zijn collega Lieder legde aan en schoot daarmee in de laatste minuut de 2-1 binnen. Geheel terecht natuurlijk! FC Eindhoven was de beter partij.

Sponsorschap

Met het sponsorschap kunnen we vanuit We Provide alle thuiswedstrijden bezoeken, waaronder dus ook deze spannende wedstrijd tegen SC Cambuur. Ook mogen we deelnemen aan verschillende kennissessies die voorafgaand aan deze wedstrijden worden georganiseerd door de business club genaamd FCE Connect. Als lid van deze club mag je deelnemen aan deze sessies en daarmee krijg je een kijkje in andere bedrijven, markten en merken. Ook is dit natuurlijk een uitgelezen kans om te netwerken met verschillende andere sponsoren tijdens de wedstrijden van FC Eindhoven.

Ook fan van FC Eindhoven?

Wil je graag een keer zien hoe deze sessies ingericht worden? Of wil je graag een keer een wedstrijd van FC Eindhoven bijwonen als relatie van We Provide? Dat kan natuurlijk. Laat dit weten aan je contactpersoon bij ons. We kijken graag naar de mogelijkheden.

Kennissessies

De eerste voetbalwedstrijd werd vergezeld met de eerste kennissessie waar wij als We Providers aan deelnamen. De sessie had het onderwerp ‘Smart Cities’. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Cambuur stond de impact van de digitalisering en de impact van de verstedelijking voor bewoners en professionals centraal. Sprekers Ingrid Reynaerts (Agoria Smart Cities) en Juul van Hout (directeur van Hermes OV), spraken 1,5 uur over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Smart Cities.

Meer sponsorprojecten?

FC Eindhoven is niet het eerste sportteam dat wij vanuit We Provide ondersteunen. Ook het Baby-Dump Cylcing team sponsoren wij met gepaste trots. Dit semi-professionele wielerteam rijdt wedstrijden op nationaal en op continentaal niveau. Lees meer over het We Provide sponsorschap van deze mooie ploeg in deze blogpost.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA