Twee Meet Magento awards voor We Provide en Vogel’s!

Ons team heeft op 10 mei 2017 tijdens Meet Magento twee awards in ontvangst mogen nemen voor beste Magento 2 platform en beste Magento 2 Enterprise platform. Beide awards werden gewonnen met de website Vogels.com waar we de afgelopen maanden hard aan hebben gewerkt. Frank Houtappels (Managing Director, We Provide) zegt hierover “We zijn enorm trots op deze awards, die de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website van Vogel’s onderstreept.”

Vogels.com: het Magento 2 en Magento 2 Enterprise platform van 2017

Samen met Vogel’s hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een vernieuwde webshop waar de eindgebruiker centraal staat. Bij het winnen van de awards speelde de soepele responsive werking een grote rol, net als de twee keuzehulpen op de webshop waardoor de gebruiker aan de hand wordt genomen om de juiste tv-beugel te vinden.

Tijdens de feestelijke uitreiking op 10 mei 2017 werd het harde werk beloond. We mochten de awards voor beste Magento 2 website en beste Magento 2 Enterprise website in ontvangst nemen. Frank Houtappels: “Dit hadden we alleen maar kunnen dromen. We waren al blij met de twee nominaties en het winnen van twee awards is de kroon op ons werk. En een groot compliment aan ons team en het team van Vogel’s!”

De Meet Magento awards 2017

Meet Magento is een jaarlijks terugkerend evenement dat webshop-eigenaren, managers, specialisten en developers met elkaar verbindt. Tijdens dit evenement doen zij kennis en inspiratie op en delen zij ervaringen met elkaar. Voor de Meet Magento awards hebben meer dan 40 websites zich aangemeld in de categorieën Magento Community, Magento Enterprise, Magento 2, Magento Innovatie en Magento Community project. Een vierkoppige vakjury bracht dit aantal terug naar drie mogelijke winnaars per categorie. In de weken daarna het publiek aangespoord om te stemmen op hun favoriete website.

Tijdens het avondprogramma van Meet Magento werden de Meet Magento awards uitgereikt onder leiding van dagvoorzitter Amber Kortzorg en oprichter van Duchtento en Magento Community Nederland Guido Jansen. De Awardshow vormde een feestelijk einde van een leerzame dag op de negende editie van Meet Magento.

Meet Magento Awards

Over Vogels.com

Al meer dan 40 jaar is Vogel’s producent van innovatieve ophangapparatuur voor video- en audio systemen. Vogel’s is inmiddels uitgebreid naar een bedrijf met meer dan 100 medewerkers en is actief over heel de wereld. Op Vogels.com ervaar je ultieme merkbeleving en de website dient als interactieve catalogus en webshop.