2 Meet Magento awards voor We Provide en Vogel’s

Geschreven door We Provide
blog

Met gepaste trots heeft ons team twee Meet Magento Awards in ontvangst mogen nemen tijdens Meet Magento 2017! Eén award voor beste Magento 2 project en nog een award voor beste Magento 2 Enterprise platform. Wauw! Dat hadden we niet verwacht vooraf. Beide awards hebben we gewonnen op basis van ons werk aan de Vogels.com case. Een case waar we hard aan hebben gewerkt en veel van ons development team werd geeist.

“We zijn enorm trots op deze awards, die de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website van Vogel’s onderstreept.”
Frank Houtappels (Managing Director, We Provide)

Even kort over Vogel’s

Bij Vogel’s produceren ze al ruim 40 jaar zeer hoogwaardige beugels voor al je video- en audiosystemen. Hoogwaardige kwaliteit en gebruikersgemak staan voorop. Lees meer over de Vogels.com case en zie zelf waarom deze case met 2 awards is bekroond.

Vogels.com: het Magento 2 Enterprise platform van 2017

Samen met Vogel’s hebben we hard gewerkt aan een vernieuwde webshop een migratie van een Magento 1 naar Magento 2 webshop, waar de eindgebruiker centraal staat. Een nieuwe webshop waar gebruiksvriendelijkheid en de productervaring centraal stonden. En waarbij de bezoekers een kwalitatief hoogwaardig bezoek ervaren dat past bij het merk Vogel’s.

Met name de soepele responsive werking speelde een grote factor in het winnen van de awards. De gebruikerservaring blijft op alle apparaten goed en bezoekers kunnen eenvoudig navigeren door alle menuopties. Ook de twee keuzehulpen die je helpen bij het kiezen van de juiste beugel in de webshop van Vogel’s werden als pluspunt genoemd. Deze keuzehulpen nemen je als gebruiker aan de hand bij het vinden van de juiste beugel voor jouw apparaat.

Tijdens de feestelijke uitreiking werd het harde werk beloond. Een kroon op een mooi traject waarbij we erg trots zijn op het eindresultaat.

“Dit hadden we alleen maar kunnen dromen. We waren al blij met de twee nominaties en het winnen van twee awards is de kroon op ons werk. En een groot compliment aan ons team en het team van Vogel’s!”
Frank Houtappels (Managing Director, We Provide)

De Meet Magento awards 2017

Het evenement Meet Magento is een jaarlijks terugkerend evenement dat webshop-eigenaren, managers, specialisten en developers met elkaar verbindt. Tijdens dit evenement delen zij kennis, inspiratie en ervaringen met elkaar. Het evenement wordt afgesloten met een awardshow waarbij gekeken wordt naar de beste Magento cases van het afgelopen jaar. Voor de Meet Magento awards 2017 hadden meer dan 40 websites zich aangemeld in de categorieën Magento Community, Magento Enterprise, Magento 2, Magento Innovatie en Magento Community project. Voorafgaand aan het evenement bracht een vierkoppige vakjury dit aantal terug naar drie mogelijke winnaars per categorie. In de weken daarna werd het publiek aangespoord te stemmen op hun favoriete case.

Tijdens het avondprogramma van Meet Magento 2017 werden de Meet Magento awards 2017 uitgereikt onder leiding van dagvoorzitter Amber Kortzorg en oprichter van Duchtento en Magento Community Nederland Guido Jansen. De Awardshow vormde een feestelijk einde van een leerzame dag op de negende editie van Meet Magento.

Meet Magento Awards

Benieuwd naar meer Magento 2 cases bij We Provide?

Naast de Vogel’s case hebben we de afgelopen jaren ook ervaringen en kennis opgedaan bij andere Magento 2 integraties. Bekijk ons werk en lees meer over de integraties van het Magento 2 Enterprise platform bij andere klanten van We Provide.

Laat je ook uitgebreid informeren over alle mogelijke integraties, extensies en koppelingen die wij kunnen bouwen waar het om Magento en Magento 2 e-commerce platforms gaat. We hebben inmiddels al de nodige implementaties achter de rug om je hierin uitgebreid te adviseren. Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op via: 088 – 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA