We Provide weer op Meet Magento editie 2019

Geschreven door We Provide
blog

Aanstaande donderdag (18 april 2019) is het weer zo ver: dé Magento community conferentie van het jaar! Dit jaar in het Louwman Museum te Den Haag. Wederom staat het programma vol met kennis en interessante sessies over o.a. de samengang met Adobe, platformization, mobile optimization, PWA en vele praktische cases.

In 2015 stond We Provide voor het eerst met een eigen stand op Meet Magento. Toen hebben we als kennispartner, vele bezoekers kunnen adviseren over onder andere Magento, conversieverhoging, theming en nog veel meer. Ook in 2016 waren we aanwezig op Meet Magento. In 2017 werden onze inspanningen rondom Magento 2 Commerce development bekroond met twee Meet Magento Awards voor ons project met Vogel’s (www.vogels.com). In 2018 mochten we wederom een award in ontvangst nemen voor ons project met My Jewellery (www.my-jewellery.com).

Meet Magento 2019: 18 april 2019

De 11e editie van Meet Magento wordt op 18 april 2019 georganiseerd door Dutchento. De organisatie die de Nederlandse Magento Community vertegenwoordigd. In totaal zijn er 30 sprekers verantwoordelijk voor interessante sessies met uiteenlopende onderwerpen, waar meer dan 400 deelnemers op af gaan komen.

Magento & We Provide

Bij We Provide zijn we sterk in de gebieden: consultancy en advies, de implementatie, optimalisatie en performanceverbetering waar het gaat over een Magento 2 webshop. Dus heb je een Magento (2) webshop waar je vragen over hebt of wil je een nieuwe webshop beginnen? Bekijk dan uitgebreid onze website en laat je informeren over alle Magento 2 mogelijkheden die wij in-house bouwen. Via 088–6000700 kun je contact met ons opnemen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA