We Provide staat op KempenTech. Kom je langs?

Geschreven door We Provide
blog

We Provide staat op KempenTech! En dat vinden wij hartstikke leuk. Tijdens dit evenement wordt de Kempische bedrijvigheid en techniek in de spotlight gezet, en We Provide maakt hier een onderdeel van uit. Zowel professionals, jongeren, inwoners en geïnteresseerden zijn van harte welkom om de veelzijdigheid van de Brabantse Kempen te ontdekken tijdens dit technologie event.

Kempentech onderdeel van Dutch Technology Week

KempenTech is een onderdeel van de Dutch Technology Week, de High Tech ontdekkingsroute. Tijdens deze ontdekkingsroute wordt op vijf aansprekende locaties binnen de Brainport Eindhoven een ‘kijkje in de keuken’ gegeven van technologische bedrijven. Het is een gratis evenement waarbij bezoekers kunnen ervaren dat we in de Brainport aan technologische innovaties werken die de wereld veranderen.

Hier vind je ons op KempenTech:

Locatie We Provide op KempenTech

Benieuwd naar meer We Provide?

Benieuwd naar de technische ontwikkelingen binnen We Provide? Houdt dan onze social media kanalen in de gaten (waaronder de We Provide Facebook pagina), maar neem ook regelmatig een kijkje op het blog-gedeelte van onze website. We houden je hier op de hoogte van al het nieuws rondom onze klanten, vakgebieden, events en alles wat wij relevant vinden voor jou.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA