We Provide op de Webwinkel Vakdagen 2019

Geschreven door We Provide
blog

Voor de 13e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2019. Na 12 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 12.542, volgt in 2019 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Voor deze editie worden er (beetje afhankelijk van het weer) zo’n 11.000 bezoekers verwacht.

Het bezoeken van de beurs is 100% gratis. Als je graag naar de beurs zou willen komen laat het ons weten en we helpen je bij het regelen van een kaartje.

Programma

Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Keynotezaal

In de keynotezaal kun je van een aantal keynotesprekers zoals Wijnand Jongen, CEO Thuiswinkel.org interessante presentaties verwachten over de toekomst van e-commerce. Zo zullen de sprekers dieper ingaan op diverse vraagstukken waarbij zij vooral hun visie en lange termijnstrategie zullen presenteren. In de overige lezingenzalen (11 stuks) zullen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod komen waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt.

Exposanten

Op de beursvloer vind je ruim 250 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden op het gebied van e-commerce platformen, van logistiek tot betaalsystemen en marketing. Ben je benieuwd wie hier nog meer aanwezig zijn samen met We Provide?  https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/exposanten

Relax in onze huiskamer!

Kom je naar de webwinkel vakdagen vergaat dan niet om langs stand nummer 226 te komen van We Provide en rust even uit in onze “woonkamer”. Heb je nog energie over dan gaan we graag een potje met je (mario)karten.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA