We Provide in de Emerce 100!

Geschreven door We Provide
Emerce

“Beste e-business bedrijven 2018”

Op 4 mei verscheen de dertiende editie van de Emerce 100, de ranglijst van de beste e-business bedrijven. Gebaseerd op de beoordelingen van beslissers in online marketing, ICT en e-business. In deze felbegeerde lijst werd We Provide dit jaar voor het eerst opgenomen in de categorie ‘e-commerce bureaus’. We behaalden maar liefst 5 sterren waarmee wij bovenaan de lijst als één van de beste e-commerce bureaus eindigden.

Over de Emerce 100
De Emerce top 100 is een kwantitatief klanttevredenheids- en imago-onderzoek dat jaarlijks door onderzoeksbureau Motivaction wordt uitgevoerd in opdracht van Emerce. Aan het onderzoek namen dit jaar 1170 respondenten deel. Er werden 632 bedrijven beoordeeld. De respondenten werden gevraagd om bedrijven waarmee men ervaring had als opdrachtgever te beoordelen op de volgende criteria:
– betrouwbaarheid
– kennis/know-how
– flexibiliteit
– prijs-kwaliteitverhouding
Lees hier meer over het onderzoek

 

Samen mogelijk gemaakt
Voor ons is de gedeelde eerste plaats in de Emerce 100 een mooie waardering. We zijn trots op deze prestatie en willen onze collega’s en klanten hiervoor ontzettend bedanken. Samen hebben we dit mogelijk gemaakt!

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA