Wij presenteerden over online marketing op Vets2020

Geschreven door We Provide
blog

Wij waren er weer bij: Vets2020 2017! Voor de tweede keer op rij presenteerden wij over online marketing trends en kansen in het online marketing landschap toegespitst op dierenartsenpraktijken. Lees ons verslag van dit mooie event. 

Online Marketing, communicatie en PR

Vets2020 is een jaarlijks terugkerend symposium voor dierenartsenpraktijken uit heel Nederland. Tijdens het symposium komen de onderwerpen (online) marketing, communicatie en public relations uitvoerig aan bod. Experts uit verschillende vakgebieden spreken over hun gebied van expertise, toegespitst op mogelijkheden in de praktijk voor dierenartsen.

Online marketing voor dierenpraktijken

Ook dit jaar waren er weer veel enthousiaste deelnemers aanwezig uit alle windrichtingen van Nederland. Zij stonden te popelen om meer te leren over de mogelijkheden van online marketing en communicatie in hun vakgebied. Tijdens de presentaties werd daarom ook actief meegedaan door de deelnemers.

Onze presentatie bestond uit een mix van trends, praktische tips en on-stage live analyses van verschillende websites van deelnemers. De presentatie werd goed ontvangen en de live website analyses waren een groot succes. Na afloop van de presentatie stonden vele nieuwsgierige deelnemers al bij onze stand om meer te leren over de optimalisatie mogelijkheden voor hun eigen website. Deze trend heeft zich de rest van de dag doorgezet, want ook gedurende pauzes en tussen de presentaties door bleek de stand van We Provide een hotspot binnen het congrescentrum.

Terugblik op Vets2020

Het kan wel gezegd worden dat deze editie van Vets2020 een groot succes was. Door de compilatie van uiteenlopende kennisgebieden was het een interessant programma waardoor iedereen met nieuwe inzichten naar huis ging. Wij zijn heel blij dat wij er weer bij mochten zijn!

Hebben we elkaar gemist?

Door de grote hoeveelheid bezoekers bij onze stand zou het zomaar kunnen zijn dat we je gemist hebben. Ben je geïnteresseerd in een gesprek over optimalisatie mogelijkheden van jouw website en/of marketinguitingen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 6000 700. Bekijk ook onze online marketing mogelijkheden en laat je uitgebreid informeren over alle mogelijkheden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA