Onze dag op Meet Magento 2017

Geschreven door We Provide
E-commerce
Magento

In mei 2017 was het weer tijd voor de Nederlandse Meet Magento. Hét jaarlijkse evenement waar Magento fanaten bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Net als voorgaande jaren was We Provide ‘Gold Sponsor’ van deze interessante dag. Voor iedereen die er niet bij was hebben we onze bevinden op een rijtje gezet.

Meet Magento op een nieuwe en indrukwekkende locatie

De negende editie van Meet Magento werd wederom georganiseerd in Utrecht. Nadat Meet Magento een aantal jaren in de Media Plaza gehouden werd, was het dit jaar tijd voor een nieuwe locatie: DeFabrique in Utrecht. Een unieke en indrukwekkende locatie die, zoals de naam al doet vermoeden, het uiterlijk heeft van een industriële fabriekshal. Veel metaal, betonnen vloeren en vintage maakte de locatie tot een perfecte locatie voor Meet Magento.

Sessies voor ieder wat wils

Het publiek was erg uiteenlopend. Zowel webwinkeleigenaren, developers en ontwikkelpartijen waren aanwezig. Waar dit natuurlijk de nodige uitdagingen brengt op het gebied van de sessies was dit goed opgelost door deze op te splitsen in verschillende ‘tracks’. De eerste track was de Discover Magento track; met sessies voor de newbees in Magento. Daarnaast was de Advance Your Business track gevuld met sessies over het optimaliseren van je business. Tot slot gaf de Create Great Tech track invulling voor de developers met de meest technische sessies.

De awardshow

Na een dag vol inspirerende sessies en leuke gesprekken werd afgeblust met een koud drankje en lekkere borrelhapjes. Dit was een fijn moment om nog even de dag door te nemen voordat de awardshow zou beginnen. Voor de awardshow en afterparty werden we verzocht naar een nieuwe locatie te gaan; een ondergrondse ruimte die, volledig verlicht door discolampen, alles had wat nodig was om er een feestje van te maken. Tijdens de awardshow werden wij twee keer naar het podium geroepen om de awards voor Beste Magento 2 platform en Beste Magento Enterprise platformin ontvangst te nemen. Je begrijpt het: voor ons kon het feestje direct beginnen!

De Meet Magento afterparty

En zo gezegd, zo gedaan. Tijdens de awardshow werden verschillende lekkere hapjes rondgebracht dus we konden met een goed gevulde maag beginnen aan een topfeestje. Er kwam een DJ het podium op en samen met de andere hebben we tot het eind van de dag gedanst. Al met al was het een Meet Magento editie voor in de boeken. Wij zijn er volgend jaar zeker weer bij!

Nieuwsgierig naar meer Magento?

We hebben natuurlijk niet voor niets 2 awards gewonnen. Wil je meer informatie over onze Magento oplossingen en wat wij precies voor jou kunnen beteken op het gebied van Magento? Bekijk dan onze Magento paginawaar wij alles nog eens goed uitleggen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA