Op maat gemaakte website voor de Pieterskerk in Leiden

Geschreven door We Provide
blog

De op maat gemaakte website van Pieterskerk in Leiden is er eentje die je niet mag missen! Deze bijzondere monumentale evenementenlocatie heeft een op maat gemaakte website waarin verschillende bijzondere features zijn verwerkt. Deze website verdiende het volgens ons om in de spotlight gezet te worden, vandaar dat we je graag vertellen wat er allemaal bijzonder is aan deze website. Door deze website in vele opzichten te voorzien van unieke features, sluit deze optimaal aan bij de identiteit en uitstraling van deze bijzondere locatie. Lees meer over deze bijzondere case.

Gastvrijheid in een historische setting

De Pieterskerk staat garant voor royale gastvrijheid in een bijzondere historische setting. Ambiance en sfeer staan hier altijd centraal. Of het daarbij gaat om een internationaal congres, een grand diner of een bijzonder feest, dat kan allemaal in deze bijzondere evenementenlocatie. Allemaal in een 17e-eeuwse stijlkamer geschikt voor 2 tot 2000 gasten – alles is mogelijk voor deze bijzondere locatie.

Contentrijke en responsive webdesign

Deze veelzijdigheid en de unieke sfeer van deze locatie zie je dan ook veelvuldig terug in de op maat gemaakte website van de Pieterskerk in Leiden. Zo hebben we verschillende design elementen verwerkt in het webdesign die deze sfeer nog eens extra benadrukken. Denk bijvoorbeeld aan de parallax effecten die je op de homepage terug vindt. Deze effecten zorgen voor een speels effect dat de afbeeldingen nog eens extra benadrukt.

Interactieve tijdlijn op website

Naast het bijzondere webdesign zijn er nog veel meer technische snufjes verwerkt in deze op maat gemaakte website. De bijna 900-jarige geschiedenis van deze bijzondere locatie wordt bijvoorbeeld verteld met behulp van een slim gebouwde, interactieve timeline. Je kunt hierbij door de verschillende eeuwen heen klikken en per eeuw de verschillende highlights per eeuw uitgebreid bekijken door ze aan te klikken.

Ook webshop voor Pieterskerk

De op maat gemaakte website van de Pieterskerk is niet alleen en heel bijzonder online visitekaartje. Ook kun je online enkele bijzondere items kopen die bijdragen aan het onderhoud van de kerk. Met de ingebouwde webshopfunctie in deze website is de website ook omgetoverd tot webshop. In de webshop kun je bijvoorbeeld een bijzondere Pieterskerk Leiden postzegel kopen. Maar ook een boek over de betekenissen van Petrus. Dit boek geeft je meer achtergrondinformatie over de bijzondere opgraving van het Romeinse kamp Matilo waarbij een bronzen viziermasker werd gevonden. Een vondst die zelfs de landelijke dagbladen haalde in 1996.

Doneren door je naam achter te laten

Erg bijzonder is ook de mogelijkheid om je naam achter te laten in de muren van de Pieterskerk. Je kunt als donatie je naam achterlaten en deze laten ingraveren in de muren van de kerk. Op de website is hiervoor een betaalfunctie ingebouwd waarbij je dus ook kunt aangeven wat de naam is die je wilt geven. Ook is het mogelijk om zelf je plekje te kiezen en te bepalen waar je jouw naam wilt laten ingraveren.

Bijzondere op maat gemaakte website

Eigenlijk zijn er teveel features verwerkt in deze bijzondere op maat gemaakte website om hier op te noemen. Bekijk hem daarom zelf en ervaar zelf waarom deze website zo bijzonder is.

Ben je benieuwd naar de features of wil je graag wat meer (technische) informatie over deze website? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via: 088 6000 700. Je vindt onze contactgegevens overigens ook op onze contactpagina. Wij helpen je graag met je vraag.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA