Magento Live Europe 2018

Geschreven door We Provide
E-commerce
Magento

Veel mensen kennen het jaarlijkse terugkerende evenement Magento Imagine in Las Vegas. Dit is niet zomaar een Magento bijeenkosmt maar “de” bijeenkomst van de Magento Community wereldwijd. Omdat een dergelijk evenement bereikbaar te maken voor alle europeanen heeft Magento besloten om Magento Live Europe te organiseren. Dit jaar wordt Magento Live Europe wat wordt gehouden op 9 en 10 oktober in Barcelona extra groots aangepakt.
Het evenement is toegankelijk voor vrienden, gebruikers, bestaande relaties, partners en geïnteresseerden uit het Magento ecosysteem. Ben jij benieuwd wat de overname van Adobe allemaal met zich mee gaat brengen, of loop jij met de vraag rond of Magento de juiste keuze is als e-commerce platform voor zowel B2B als het B2C dan is het dit het evenement om bij te zijn.
Het evenement is opgebouwd uit een verschillend aantal tracks waar in de diepte wordt bijgepraat over een betreffende onderwerp. Naast deze tracks zijn er van Magento ook plenaire sessies die hoog aangeschreven staan en bijvoorbeeld gaan over de roadmap van Magento voor 2019 en verder.
Als We Provide sturen wij een kleine delegatie naar Barcelona zodat op gebieden van Techniek, Marketing en functionaliteiten volledig op de hoogte zijn en onze klanten nog beter kunnen helpen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA