Magento Enterprise B2B omgeving voor Havoned

Geschreven door We Provide
blog

Bijzonder in het portfolio van We Provide is de Magento Enterprise B2B omgeving voor dé importeur van consumentenelectronica-producten ‘Havoned’. Op verzoek van Havoned hebben wij een Magento Enterprise ontwikkelt die zeker geschikt is voor de B2B markt. De specifieke wensen die verbonden waren aan deze omgeving hebben er uiteindelijk tot geleid dat wij gekozen voor deze Magento oplossing. Lees meer over deze case en hoe wij Havoned geholpen hebben.

Meer over Havoned

Havoned is, in Nederland, dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen & accessoires op het gebied van audio en video. Havoned richt zich met haar activiteiten volledig op de Nederlandse consumentenelektronica- en meubelmarkt en beschikt over een aantal zeer bekende merken binnen de consumentenelektronica, zoals o.a. Vogel’s, Aldenkamp, Ixos, Tangent, Jamo, Projecta, Oehlbach, Magnat, Marmitek, Scansonic, TYLT, Soundex en Dynatek. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en genieten mede daardoor een wereldwijde reputatie.

De ambitie van Havoned was het ontwikkelen van een informatieve omgeving die het uitgebreide assortiment toont om zo een positieve bijdragen te leveren voor consumenten op het gebied van tv kijken en optimale geluidskwaliteit. Hiervoor biedt Havoned verschillende oplossingen aan die varieren tussen tv wandsteunen tot volledige kamervullende home-cinema sets.

Magento en SAP koppeling

We hebben voor Havoned een Magento Enterprise B2B omgeving opgezet die volledig is gekoppeld met het SAP systeem dat Havoned gebruikt. Bij deze SAP koppeling moet je denken aan klanten, producten, voorraden, orders, enzovoorts. Deze SAP koppeling hebben we in samenwerking met de SAP integratie partner van Havoned (Xperi) opgepakt om zo een kwalitatief goede verbinding te maken. Wij hebben dit als een erg prettige samenwerking ervaren, waarbij goed doordachte oplossingen ervoor gezorgd hebben dat wij een totaal product konden aanbieden.

Is Magento geschikt voor B2B?

Magento voor een B2B bedrijf?! Is dat wel de juiste fit? Eén ding is zeker, Magento is een here-to-stay. Ook binnen de B2B markt. Magento biedt namelijk een complete oplossing en is ten opzichte van de andere platforms die beschikbaar zijn veel verder in haar ontwikkeling. Met de komst van Magento 2 is een flink fundament gelegd en dit wordt alleen maar sterker. Heb jij ook een B2B vraagstuk en wil je graag weten of Magento daarvoor de juiste oplossing is? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Wij zijn sterk in Magento, maar kunnen ook andere oplossingen bieden voor jouw vraagstuk. Voor ons staat jouw vraagstuk centraal.

Op onze Magento pagina kun je overigens een goede indruk krijgen van de Magento koppelingen en de Magento oplossingen die wij bieden. Naast Magento Enterprise voor een B2B bedrijf zijn wij ook sterk in andere Magento oplossingen.

We Provide is Magento Partner

Wij werken graag met Magento en daarom is We Provide erkend Magento specialist. We beschikken over gecertificeerde Magento developers waardoor we ieder Magento vraagstuk kunnen oplossen. Heb jij een Magento vraagstuk waar je mee worstelt? Laat het ons weten, we denken graag mee.

Meer lezen over Magento?

Benieuwd naar de andere Magento oplossingen die wij hebben gebouwd? Lees bijvoorbeeld over de Magento en PIM koppeling die wij kunnen bouwen.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA