Maak je website compleet met inspirerende content

Geschreven door We Provide
blog

Stel jezelf het volgende scenario eens voor: “de eerste plannen en ideeën voor een andere website zijn inmiddels uitgebloeid tot een aantrekkelijke nieuwe website. Een website die technisch ontzettend sterk in elkaar zit en voorzien is van een gebruiksvriendelijk en creatief webdesign. Maar nu? Nu moet je zelf aan de slag. Zelf aan de slag met het vullen van content.” Om de website compleet te maken is er nog maar één ding nodig: Content produceren. Heel veel Content! Met informatieve en sprekende teksten kan de website compleet worden gemaakt en kan de website bezoeker worden voorzien van inspirerende bedrijfsinformatie.

Content produceren voor een nieuwe website

Veel bedrijven hebben het schrijven van teksten laag op hun prioriteitenlijst staan of hebben er simpelweg de tijd niet voor, vooral tijdens de ontwikkeling van een nieuwe website ligt de focus nog wel eens ergens anders. Informatieve content is juist van groot belang voor een goed converterende website. Wij bieden de oplossing door je te helpen met het compleet maken van je website met content. Met een creatief webdesign en gebruiksvriendelijke navigatiestructuur kom je al heel ver. Door daarnaast inspirerende teksten te (laten) schrijven die aansluiten bij je doelgroep, kan de conversie nog verder worden verhoogd. Teksten zijn dus wel degelijk belangrijk!

De eerste indruk van een website is belangrijk voor een bezoeker om de keuze te maken of hij/zij verder gaat lezen. De tekst zal uiteindelijk bepalen of de bezoeker wel of niet geïnteresseerd is in de producten en/of diensten van je bedrijf. Natuurlijk zorgen we voor teksten die exact vertellen wat je als bedrijf aan je klant wil melden en passen bij de uitstraling die bij jouw bedrijf past.

Content produceren: hoe dan?

Dit realiseren we door samen in gesprek te gaan over jouw bedrijf, product of merk. Tijdens dit gesprek bespreken we de belangrijkste krachten van je bedrijf en de gewenste communicatiestijl en waarop jouw bedrijf zich onderscheid ten opzichte van de concurrentie. Door de communicatiestijl te bepalen zijn we zeker dat de schrijfstijl past bij jouw bedrijf en bij je doelgroep.

Herschrijven van Content

Ook voor het herschrijven van de huidige content of voor het toevoegen van nieuwe content, kun je bij We Provide terecht. Door teksten beter aan te passen aan de doelgroep, kunnen direct betere resultaten met de website worden behaald. Daarnaast is het aan te raden regelmatig content te verversen. Dit heeft namelijk een zeer positief effect op de ranking van jou website in de zoekmachines.

Benieuwd wat goede content voor je website kan betekenen?
Neem contact met ons op, we helpen graag! Contact kan via: 088 – 6000 700. Bekijk ook waar wij je kunnen helpen op het gebied van online marketing en lees meer over wat wij voor jouw kunnen betekenen.

Meer content artikelen?

Nog niet genoeg van alle content tips? Lees dan ook onze artikelen over:

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA