Intershop Roadtrip 2016: Omni-channel e-commerce

Geschreven door We Provide
blog

Omni-channel is een hot topic in de e-commerce wereld. Je bereikt je klanten niet meer via één kanaal of medium. Nee, je klanten verwachten dat je via alle mogelijke touchpoints in de Customer Journey bereikbaar bent met een eenduidige of op maat gemaakte boodschap. Deze verandering in e-commerce heeft voor webshops flink wat voeten in de aarde. Want hoe pak je dat aan? Welke kansen zijn er, hoe benut je die en hoe kan Intershop daarbij helpen? We organiseerden mede de Intershop Roadtrip 2016 en beantwoorden daar deze vragen. Je leest er meer over in deze blogpost.

Intershop Roadtrip 2016: een reis door het omni-channel landschap

Om die vragen te beantwoorden organiseerden we samen met Intershop en haar partners op 11 oktober 2016 een Intershop Roadtrip door het omni-channel landschap. In het prachtige Spoorwegmuseum in Utrecht namen we de hele dag de tijd om de wereld van omni-channel e-commerce te ontdekken. Dit deden we aan de hand van vraagstukken en ervaringen van klanten. Zo gaf COOP Supermarkten een kijkje in de keuken door te vertellen over haar omni-channel uitdagingen. Ook legde webshop INDI.nl uit hoe zij met haar order management systeem succesvol is geworden.

Leer van specialisten en andere gebruikers

Daarnaast vertelden Intershop CEO Jochen Wiechen en Intershop CTO Matthias Hirschfeld over de visie en roadmap van Intershop en kon je aanschuiven bij verschillende rondetafelsessies. Daar was ruimte om met andere Intershop-gebruikers, specialisten en partners te discussiëren over onderwerpen zoals: customer experience, order management systems, innovatie, digitale transformatie en meer. We sloten de dag humorvol af met stand-up comedian Rene van Meurs. Waarna je rustig kon rustig napraten op de afsluitende borrel.

Hulp bij jouw omni-channel invulling?

Heb jij hulp nodig bij de invulling van jou omni-channel kanalen? Of wil je gewoon es sparren en zien of je op de goede weg zit? Laat ons dan eens met je meekijken. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag. Via de contactpagina kun je onze gegevens vinden of neem contact op via: 088 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA