Global Champions League: internationale website voor de paardensport

Geschreven door We Provide
blog

Op 10 april 2016 heeft de kick-off van de Global Champions League (GCL) plaatsgevonden. Hiermee is een nieuw tijdperk in de springsport (paardensport) van start gegaan! De Global Champions League is een spiksplinter nieuwe competitie waarin ’s werelds beste ruiters teamgenoten worden. Niet alleen fans hebben naar dit debuut uitgezien, ook We Provide keek hier erg naar uit! Want dit is het mooie resultaat van een nauwe internationale samenwerking met het team achter de custom website van Global Champions League.

Een website vol features

Net zoals de website van de Longines Global Champions Tour zit ook de website van de GCL vol met features. Denk hierbij aan GCL TV: een high quality live streaming op de site waar je live de wedstrijden kunt volgen. Maar ook startlijst- en klassement overzichten, resultaten van ruiters met daaraan gekoppeld de videobeelden van de gereden parcours en een fantastische foto en video galerij waarin alles gebundeld is. Op speciale teampagina’s worden ruiters voorgesteld en is de mogelijkheid de individuele ruiters te volgen via hun eigen social media kanalen doordat deze gekoppeld zijn.

Responsive website voor de Global Champions League

Naast al deze features heeft de website van de GCL een frisse uitstraling en is deze website uiteraard responsive opgezet zodat deze voor ieder apparaat beschikbaar is. De keuze voor We Provide kwam dan ook zeker overeen met de eisen voor deze website: aanpassingsvermogen, flexibiliteit en premium design. Kwaliteiten die de grondslag waren voor het tot stand komen van deze website. Wij zijn erg trots op het resultaat en de samenwerking met team Global Champions League! Bekijk de gehele GCL case en lees meer over het proces we hebben doorgemaakt.

Ook een nieuwe custom website laten maken?

Dat kan! Benieuwd naar de opties en mogelijkheden bij We Provide? Laat je dan uitgebreid informeren via: 088 – 6000 700. Of bekijk onze WordPress websites pagina en lees zelf wat er komt kijken bij het laten maken van bijvoorbeeld een WordPress website of een custom made website.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA