Genomineerd voor ‘Ondernemer van het Jaar’-verkiezing

Geschreven door We Provide
blog

Ja, je leest het goed! “Onze Frank” is genomineerd voor de ‘Ondernemer van het jaar’-verkiezing. Op dinsdag 8 maart 2016 vindt de Ondernemerscontactavond Bergeijk plaats. Al voor het achtste jaar wordt tijdens die avond de Ondernemer van het Jaar uitgeroepen. De prijs gaat over prestaties van de ondernemers in het voorgaande jaar. Frank is genomineerd samen met 2 anderen, dus we zijn sowieso content!

We Provide zelf ook een award?

Afgelopen jaren wonnen diverse klanten van We Provide deze prijs. Zou nu We Provide (in de persoon van Frank) in dit rijtje aan mogen schuiven? We vinden het sowieso al een feestje dat hij genomineerd is. De drie ondernemers die genomineerden zijn:

Ondernemer 1: Frank Houtappels, We Provide

Frank is de oprichter van We Provide en heeft ongeveer 25 mensen in dienst. Zij maken niet zomaar websites, maar bieden klanten een totaalpakket op het gebied van o.a. strategie, design en e-commerce. Daarbij wordt niet alleen naar de digitale wereld gekeken, maar ook naar de bedrijfsprocessen van de klant om deze optimaal te kunnen bedienen. We Provide werkt zowel voor klanten op lokaal als (inter)nationaal niveau. Benieuwd naar wat We Provide voor jou kan betekenen? Bekijk dan onze website: www.weprovide.com.

Ondernemer 2: Arthur Burgmans, Multi-Fix Group

Multi-Fix is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, China en Slowakije. Het bedrijf telt ongeveer 146 werknemers, waarvan 86 in Nederland. Het bedrijf is nog verder gegroeid door de overname van Essit Assemblage en Deco-Fix.

Ondernemer 3: Frank Schilders, SBP Outdoor

Frank runt een bedrijf met drie belangrijke takken: buitensport (waarbij groepen vanuit scholen en bedrijfsleven worden begeleid), verhuur van vakantiehuisjes en een horecatak met een restaurant/ fietscafé.

Een mooi rijtje ondernemers:

Winnaars van voorgaande jaren waren achtereenvolgens:
2009: Jan Burgmans, Bruns
2010: Gerard van Keulen, Putse Hoeve
2011: Louis Vosters, Wilvo
2012: Adriaan van Heeswijk, Bakkerij van Heeswijk
2013: Sandra Bottram-de Louwere, Puckababy
2014: Fam. Martens, Camping de Paal
2015: Fred Das, Dhatec

De winnaar krijgt een wisseltrofee, gemaakt door de in 2014 overleden Bergeijkse kunstenaar Willem Loos.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA