Een nieuwe app ontwikkeld voor Marjon Snieders

Geschreven door We Provide
blog

De webshop van Marjon Snieders draait al een flinke tijd als een zonnetje. De hele dag gaan ook online schoenen, kleding, tassen en accessoires over de digitale toonbank. Omdat fashion voor Marjon Snieders één en al beleving is, houden ze hier in hun webshop veel rekening mee. Maar de webshop alleen is niet genoeg! Om een stap verder te gaan op het gebied van beleving ontwikkelden we een native app gebaseerd op hun Magento webshop en waarbij beleving centraal staat.

De App: een perfecte en volledige beleving

In de online wereld is een grote verschuiving gaande van desktop naar mobiel. We zien het overal om ons heen; consumenten komen steeds vaker alleen nog via een mobiel apparaat een kijkje nemen op webshops. Daarbij verwachten ze continu een unieke beleving die geheel aansluit bij hun eigen wensen en voorkeuren. Maar hoe speel je daar nou slim op in als retailorganisatie? Samen met Marjon Snieders waren we overtuigd dat de volgende stap in dit proces een app was. Met de ontwikkeling van een app zijn klanten in staat het shoppen van fashion samen te brengen met hun dagelijkse gang van zaken.

App technologie: JMango360

Al snel kwamen we op het punt met welke technologie we de app voor Marjon Snieders zouden ontwikkelen. Omdat we goede ervaringen hebben met JMango360 en dit de meest geschikte technologie was, hebben we voor dit platform gekozen.

JMango360 heeft een plugin ontwikkeld waarmee op een slimme manier apps opgezet kunnen worden op basis van een Magento webshop. Alles uit je webshop is beschikbaar in de app op een gebruiksvriendelijke wijze en dus erg geschikt voor mobiele gebruikers. En verander je iets in de webshop? Met één druk op de knop push je het naar de app en kan iedere gebruiker het direct zien wat er is aangepast.

We Provide is gold partner van JMango360

Niet alleen is de ervaring met JMango360 goed bevallen, wij zijn ook gold partner! Sinds kort is We Provide, als één van de weinige digitale bureau’s in Nederland, benoemd tot Nederlandse Gold partner van JMango360. Het grootste voordeel is dat wij hierdoor technisch goed ondersteunt worden en dat wij verschillende trainingen krijgen en dus altijd up-to-date zijn over de ontwikkelingen binnen deze plugin.

Jouw app binnen één maand

Het grootste pluspunt van JMango360? Dat het ons veel tijd bespaart bij de ontwikkeling een webshop-app waardoor de investering ook enorm meevalt. Daarnaast regelt JMango360 ook de aanmelding bij de App Store en Google Play zodat je daar zelf niet meer over na hoeft te denken. Uiteindelijk kan een nieuwe app al binnen één maand live staan.

Benieuwd naar de mogelijkheden

Ben je benieuwd of een app voor jou ook een goed idee is? Neem dan eens vrijblijvend contact op via: 088 – 6000 700 en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor al je vragen over Magento kun je bij ons terecht. Lees alles over de Magento mogelijkheden en laat je informeren.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Mee bouwen aan een supergaaf project?

WORD ONZE COLLEGA