Derde jaar op rij een FD Gazellen award!

We schreven al eerder dat we dit jaar opnieuw een FD Gazelle zijn. Daarmee mogen we ons, drie jaar op rij, één van de snelgroeiende bedrijven in Nederland noemen. Om deze prijs in ontvangst te nemen was er gisteren een uitreiking voor alle FD Gazelles uit Zuid Nederland. Onze Frank en Mark waren erbij en hebben genoten van een inspirerende avond met veel interessante gasten.

Wat zijn de FD Gazellen awards?

Het Financiele Dagblad en Company.info waren van mening dat snelgroeiende bedrijven in Nederland in het zonnetje gezet moesten worden. Daarom hebben ze in 2013 samen met BusinessBoost, Payper en Topicus de FD Gazellen awards in het leven geroepen.

Om een FD Gazellen award te winnen moet een bedrijf voldoen aan twee criteria: een sterke en ononderbroken omzetgroei, en een sterke financiële gezondheid. Dit jaar waren er in totaal 617 bedrijven die hieraan voldeden en zich dus een FD Gazellen mogen noemen, waaronder We Provide!

Bedankt!

We werken iedere dag aan mooie projecten waar we trots op zijn. We willen ook graag onze klanten bedanken. Zonder hun vertrouwen zouden we niet staan waar we nu staan, en ook niet voor het derde jaar op rij een FD Gazellen zijn.

Gepaard met zo’n snelle groei, komt ook de zoektocht naar nieuw talent voor onze organisatie! Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf met toffe klanten en uitdagende projecten? Bekijk dan onze openstaande vacatures.