Dag 2: Meet Magento 2015

Geschreven door We Provide
blog

Niet alleen de eerste, maar ook de tweede dag van Meet Magento 2015 waren wij van We Provide als sponsor aanwezig op Meet Magento. Absoluut gezellig, maar het was uiteraard ook heel leerzaam.

Dag 2 op Meet Magento 2015 kick-off

En nee, we waren niet alleen. Ook een aantal van onze klanten bracht ons een bezoekje op de beurs. Zo waren onder andere Lampenlicht.nl, Vogel’s en Marjon Snieders ook aanwezig op Meet Magento 2015. Top! En natuurlijk erg fijn om hen te spreken.

Ook een groot aantal geïnteresseerden en hopelijk toekomstige klanten waren een kijkje komen nemen in onze stand. Bij deze bedankt voor jullie enthousiasme en positieve reacties op onze aanwezigheid bij Meet Magento 2015!

Magento Community

Wat ons het meest bij zal blijven is de community van Magento. Het is eigenlijk verbazingwekkend als je erbij stil staat dat Meet Magento 2015 niet wordt georganiseerd door Magento zelf, maar door de community. En dit doen ze niet alleen in Nederland, maar ook in een groot aantal andere landen. Daarnaast was het fantastisch om alle Magento-lovers te spreken. Developers en website-eigenaren die hun kennis met iedereen wilden delen en ervoor willen zorgen dat Magento een nog beter platform wordt dan het al is. Geweldig!

Een weetje: Magento heeft een aandeel van 28% in de top 100.000 e-commerce-websites! Wauw, wisten jullie dat? Daarnaast heeft Gartner, Magento verplaatst van Niche Players naar Challengers in de Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce (september 2014).

Magento 2

En Magento 2? Dat komt eraan. En wel dit jaar. De eerste beta’s zijn eruit en in Q3 van 2015 wordt de volledige beta van Magento 2 vrijgegeven voor developers. In Q4 van dit jaar wordt Magento 2 beschikbaar gemaakt voor iedereen. Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor en hebben onwijs veel zin om met dit geweldige platform aan de slag te gaan.

Magento Community bedankt! En tot volgend jaar!

De mogelijkheden van Magento 2 bekijken?

Inmiddels is Magento 2 al even beschikbaar en hebben wij ons helemaal ondergedompeld in de wereld van Magento 2. Je leest er alles over op onze Magento pagina. Waar we alle mogelijkheden uitgebreid beschrijven en je tonen wat de voordelen zijn van de migratie naar Magento 2.
Heb je liever direct contact? Bel ons dan via: 088 – 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA