Dag 1: Meet Magento 2015

Geschreven door We Provide
blog

Als één van de Silver sponsoren waren wij van We Provide aanwezig op Meet Magento 2015. Naast het feit dat we zowel klanten als potentiële klanten mochten ontvangen in onze stand. Waren er op deze dag ook een groot aantal keynotes over Magento mogelijkheden om bij te wonen. Erg interessant! Lees hier een verslag van onze eerste dag op Meet Magento 2015

Start Meet Magento 2015

De dag begon met een kickoff van Magento zelf waar we werden meegenomen in de huidige ontwikkelingen rondom het bedrijf Magento. Ook kregen we het laatste nieuws te horen omtrent Magento 1.x en Magento 2.x en wat aan het einde van dit jaar echt aankomt. En we kunnen je vertellen: dat is veel!

Magento 2

Inmiddels zijn de developers van We Provide al druk in de weer met de test/beta versies van Magento 2 om deze uitgebreid te testen en deze van alle kanten te bekijken. Om zo een zo volledig beeld te hebben van de mogelijkheden van deze update.

Zoals het er nu uitziet zal in Q3 een volledige testversie van Magento 2 beschikbaar komen voor developers en zal de uiteindelijke versie van Magento 2 in december 2015 beschikbaar zijn voor iedereen.

Foto Konijnenberg en Magento

Na deze sessie werden we door de e-commerce manager van Foto Konijnenberg meegenomen in zijn ervaringen met Magento. Hij liet voor de startende e-commerce ondernemers een vijftal vragen achter waar wij ons volledig in kunnen vinden.

5 vragen bij de start van een e-commerce platform:

  • Wat is het e-commerce plan op korte en lange termijn?
  • Wat is het budget de komende 2 à 3 jaar?
  • Welke doelstellingen staan voorop?
  • Wat zijn de plannen m.b.t. de integratie van bestaande processen?
  • Wie nemen er plaats in het e-commerce team?

Benieuwd naar alle Magento mogelijkheden bij We Provide?

Bij We Provide zijn wij sterk in Magento en de Magento 2 migratie! Ben je daarom benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw e-commerce platform en wil je meer informatie over de Magento mogelijkheden bij We Provide? Bekijk dan onze Magento webshop pagina en laat je informeren. Heb je liever direct contact? Bel ons dan op: 088 – 6000 700.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Zeg toekomstige collega, reageer eens gauw!

WORD ONZE COLLEGA