Companiez: nieuw platform voor bedrijfsovername en kapitaal

Geschreven door We Provide
blog

Met het live gaan van het nieuwe online platform voor bedrijfsovernames en kapitaal ‘Companiez.nl’ is wederom een online project live gegaan waar wij erg trots op te zijn! Onze Custom Development projecten en op maat gemaakte websites hebben weer een mooie toevoeging gekregen. We hebben bij We Provide een online platform ontwikkeld waarop vraag en aanbod met betrekking tot bedrijfsovername en kapitaal voor bedrijven en projecten elkaar op discrete wijze weten te vinden. Kortom, een online facilitator voor de koop en verkoop van website.

De wens vanuit Companiez

Vanuit Companiez ontstond de wens voor een online platform. Een soort van online Marktplaats waar het voor bedrijven mogelijk is zich te koop aan te bieden. Waar zij gekoppeld kunnen worden aan kopers. Maar ook een platform waarop kopers op zoek kunnen naar hun beste match. En eigenlijk ook niet alleen het kopen en verkopen van bedrijven, ook voor andere vormen van kapitaal moeten vanuit het platform beschikbaar gesteld kunnen worden en gekocht kunnen worden.

Vanuit Companiez is daarvoor een uitgebreid businessplan opgesteld dat al leidraad vormde voor het online platform. Toen we startte met de ontwikkeling, waren nog enkele dingen onbekend en daarom hebben ze bij Companiez de wens uitgesproken een sterke partner te zijn en te ondersteunen in deze zaken.

De oplossing

Door pro-actief mee te denken vanuit het oorspronkelijke business plan van de initiatiefnemers, voelde We Provide zich als kennispartner als een vis in het water! Tijdens een strategische sessie ontwikkelde we een voorstel voor een optimale structuur om zo de conversie te optimaliseren om de gewenste conversie te kunnen behalen. Juist door in de beginfase kritisch te zijn, kregen we de zaken helder op het netvlies waardoor er een platform staat om trots op te zijn! Benieuwd naar het resultaat, bekijk dan ook de Companiez case op onze website.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA