Beleef de nieuwe op maat gemaakte website van Oogenlust

Geschreven door We Provide
blog

Vanuit Oogenlust (een bedrijf in de bloemenbranche) ontvingen wij de vraag voor de ontwikkeling van een nieuwe op maat gemaakte website. Ter ere van de vestiging op de nieuwe locatie op Domein Oogenlust ontstond de behoefte om een nieuwe website te realiseren die naadloos aansluit bij de uitstraling van Domein Oogenlust en waarbij de focus lag op custom development.

Custom development

Na een pitch-ronde waarin onze visie is uitgewerkt in een visueel concept, werd We Provide uitgekozen om het voorgestelde concept te realiseren en te gaan bouwen aan een website die geheel op maat gemaakt is. Waarbij custom development centraal staat en het belangrijk is dat de locale beleving aansluit bij de online beleving.

Over Oogenlust

Oogenlust is geen bloemenwinkel, geen evenementen-aankleder, geen interieur- of bruiloftversierder. Oogenlust is méér: Oogenlust is de brenger van sfeer en beleving. Sterker nog: Oogenlust ís sfeer en beleving. Ons uitgangspunt was dan ook dat als vertrekpunt te nemen en te gaan werken vanuit de gedachte “Oogenlust beleef je”. We zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben gezocht naar de beste online oplossing of op maat gemaakte website.

Uitgangspunt nieuwe custom website: beleving centraal

Beleving koppelen we aan de 5 zintuigen. Oogenlust beleef je, door het te zien, ruiken, voelen, proeven en horen. Oogenlust is daarbij het 6e zintuig: het onverklaarbare en bijzondere zintuig dat evenementen, boeketten en objecten laat uitblinken. Ontastbaar, ongrijpbaar en niet te evenaren. Dit zintuig omvat de meerwaarde van Oogenlust.

Het eindresultaat: geheel op maat gemaakte website met beleving!

De website is speels van opzet, met diverse technische snufjes, waarin een zeer prominente rol is weggelegd voor het prachtige beeldmateriaal. Een koppeling met Pinterest maakt het mogelijk om dit beeldmateriaal te delen en te verspreiden. Via een bestelmodule kunnen boeketten of andere zaken besteld en afgerekend worden. Uiteraard is de site geheel responsive opgeleverd, geheel naar de nieuwe online marketing richtlijnen. Bekijk zelf de website van Oogenlust op www.oogenlust.com.

Ook een op maat gemaakte website?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met ons op via: 088 – 6000 700 en informeer naar de mogelijkheden van een geheel op maat gemaakte website waarbij wij custom development toepassen. Bekijk ons werk en ontdek andere bijzondere cases uit het We Provide portfolio.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Ook zin om vette sites te bouwen? Word onze collega!

WORD ONZE COLLEGA