Adobe neemt Magento Commerce over

Geschreven door We Provide
adobe
Magento

Vorige week was er nieuws! Adobe neemt Magento Commerce over. Voor een bedrag van 1,68 miljard dollar neemt Adobe stappen richting e-commerce en zal Magento deel uit gaan maken van hun Adobe Experience Cloud voor een wereldwijd platform voor zowel b2c als b2b klanten.

”Met Adobe delen we onze focus op onder meer bewustwording, creativiteit en rekbaarheid. Dit zijn enkele van onze sterke punten waarmee we elke interactie met onze klanten, partners en community verbeteren”, aldus Mark Lavelle CEO van Magento. We Provide zal de ontwikkelingen, nauwgezet en met veel interesse, volgen en is zeer benieuwd wat er de komende jaren aan interessante nieuwe ontwikkelingen en innovatief zal worden toegevoegd aan de Magento suite.

Daarnaast hoopt Magento door de overname sneller nieuwe features te ontwikkelen door de expertise van Adobe. Magento heeft met Commerce Cloud haar eerste stappen richting cloud gezet en Adobe’s ervaring met Experience Cloud kan daaraan bijdragen. De overname staat gepland voor het derde kwartaal van 2018, na goedkeuring van de autoriteiten wat aankomende 6 tot 8 weken afgerond zal gaan worden.

 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

  • Supersterk in websites, webshops èn apps
  • Ruim 10 jaar online ervaring
  • In-house development, design & marketing
  • Volledige ondersteuning
Neem contact met ons op

VACATURES

Hé jij, toekomstige collega! Laat je horen!

WORD ONZE COLLEGA