Een zeer doeltreffende manier om online zichtbaar is de inzet van een mobiele applicatie: een zogenaamde app. Een gemiddeld gebruiker checkt zijn smartphone minimaal 150 keer per dag. 150 keer! En bekijkt dan vele apps. Een app is naast een mobiele website dus eigenlijk best onmisbaar wanneer je je doelgroep altijd wil kunnen bereiken.

De toegevoegde waarde van een App

Met de opkomst van tablets en smartphones is je doelgroep zo ongeveer 24/7 online. Het internet is daarbij een wat minder direct kanaal geworden waarbij klantloyaliteit steeds minder voorkomt. Een goede manier om de loyaliteit met jouw klanten te verhogen is te kiezen voor de ontwikkeling van een app. Daarbij heb je vaak een responsive website met een goed functionerende mobiele website. Je kunt jouw online aanwezigheid uitbreiden met een applicatie, zodat jouw doelgroep nog beter wordt geïnformeerd van jouw product, dienst of merk.

Wij hebben een aantal redenen op een rijtje gezet om de ontwikkeling van een app voor je bedrijf te overwegen:

  • Bereikbaarheid: De bereikbaarheid van een app is groot, omdat de doelgroep je boodschap op elke locatie vanaf elk apparaat kan ontvangen. Zowel online, als offline.
  • Snelheid: Apps zijn geoptimaliseerd voor de laadsnelheid van informatie. “Genius is the ability to reduce the complicated to the simple.”
  • Functionaliteiten: Je kunt ook gebruikmaken van de functionaliteiten waarover een smartphone en tablet beschikt. Denk hierbij aan: de camera of video, maar je kunt ook een QR codes scannen.
  • Gebruikerservaring: Doordat een app niet afhankelijk is van de techniek op het web, is vaak de gebruikerservaring op een app beter dan op een mobiele website. En het voordeel hiervan is dat een betere gebruikerservaring positief effect heeft op de algemene merkbeleving. De beleving is beter door zelf te kiezen user-interface.

De applicatie van Marjon Snieders

App van Marjon Snieders

Applicaties bij We Provide

Wat kunnen wij bij We Provide hieraan kan bijdragen? Wij kunnen deze mobiele applicaties voor smartphones en tablets ontwikkelen. Voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor je bedrijf bedenken we een mobiele strategie en maken we een uniek concept en design om een toegevoegde waarde en beleving te bieden aan de potentiële gebruikers. Bovenstaande eigenschappen maken de smartphone tot een interessant platform voor organisaties om op te nemen in hun marketingstrategie.

Interesse voor jouw bedrijf?

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen voor het bouwen van een app? Bekijk dan ons portfolio of neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en luisteren graag naar wat jouw specifieke wensen zijn voor de app.

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com