Samen bouwen aan Supersterke Websites én Webshops

Psst... schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

ddamagentogoogle partner

Wij zijn gecertificeerd Magento 2 specialist

Werken met (te) gekke collega's?
Supersterke Magento 2 webshops

Vanuit de techniek zijn wij ontstaan. Dit betekent dat we supersterk zijn in het bouwen van goede webshops die echt werken. Een Magento 2 webshop met koppelingen vanuit en naar Microsoft Dynamics, Exact (Online), SAP, Unit 4, Akeaneo PIM-systeem is voor ons dan ook geen probleem. Steeds vaker krijgen wij de vraag om te koppelen met kassa of andere maatwerk ERP / PIM systemen ook hier kunnen wij u mee helpen.

Responsive websites bouwen

Niet alleen e-commerce platforms of webshops hebben onze interesse. Omdat wij breed georiënteerd zijn, bouwen wij ook responsive websites die supersterk zijn. Een website die past bij jouw wensen en die meer doet dat alleen het visitekaartje zijn van jouw bedrijf of product. Samen bouwen we graag een succesvolle website waarbij ook slimme online marketing en een sterk webdesign belangrijk zijn.

Magento 2 specialist

Als gecertificeerd Magento Solutions Partner mogen wij ons met recht een Magento 2 specialist noemen. Ons e-commerce webdevelopers team is gecertificeerd waardoor wij het predicaat ‘Magento 2 Trained Solution Partner’ dragen. Dit geeft jou de garantie dat wij weten waar we het over hebben. Met een team dat bestaat uit gecertificeerde Magento Certified Developers en gecertificeerde Magento Front-end webdevelopers kunnen wij e-commerce vraagstukken aan die verder gaan.

Magento koppelingen

Vaak staat een webshop niet op zichzelf. Het koppelen van systemen voor logistieke, marketing of finance doeleinden is voor ons dan ook niet moeilijk. Een Microsoft Dynamics, SAP, Exact of Unit4 of andere maatwerk ERP koppeling met jouw website omdat je graag vanuit één systeem werkt, is voor ons dan ook een logische vraag. Ook een Akeneo koppeling (PIM-systeem koppeling) omdat je graag je productinformatie koppelt met de productinformatie voor je webshop lijkt misschien onmogelijk, maar is dat zeker niet! We koppelen regelmatig systemen voor onze klanten en doen dit dan ook graag voor jou.