We Provide staat als internetbureau voor de ontwikkeling van goed doordachte websites. Sterker nog: we ontwikkelen alle soorten webapplicaties. We zijn dus ook actief op het gebied van e-commerce en de ontwikkeling van webshops.

Goed doordachte strategie voor jouw website

Een website moet aansluiten bij de beoogde doelgroep. Daarom beginnen wij altijd bij het begin: bij het ontwikkelen van een concept leggen we eerst een goed doordachte strategie op tafel. De kennis van onze opdrachtgevers koppelen we aan die van ons. Opdrachtgevers kennen hun doelgroepen en conversiedoelen immers het beste. Wij weten welke strategische stappen gezet moeten worden om de website daar optimaal op te laten aansluiten. Zo worden we kennispartners, wat resulteert in een ijzersterke strategie. Alleen zo kunnen we websites maken die er zowel van binnen als van buiten goed uitzien. Samen doorlopen we het proces van digitale transformatie, in welk stadium een opdrachtgever zich ook bevindt.

“Websites should look good from the inside and out.”

Van verrassend concept tot technische realisatie

Een verrassend concept wordt vervolgens uitgewerkt in een gedurfd design en vervolgens technisch gerealiseerd door onze developers. Of het nu gaat om een op maat gemaakte custom site, of om een WordPress website: het kan allemaal. Ook de hosting kunnen wij verzorgen en dankzij onze Supportdesk kunnen we allerlei vormen van support aanbieden.

We Provide biedt alles onder één dak. Je hoeft niet op zoek naar andere partners voor het schrijven van de webteksten want wij verzorgen de SEO-copywriting zelf. Hierdoor wordt een site optimaal vindbaar in zoekmachines zoals Google. Ook fotografie en video kunnen we verzorgen. In de wereld van online marketing voelen wij ons thuis. Wij hebben een maatwerk strategie ontwikkeld die je stap voor stap begeleidt op het gebied van social media en aangeeft welke acties op welk moment nodig zijn om je doelgroep te bereiken.

Magento en We Provide

Magento en We Provide hebben al een flinke geschiedenis samen en daardoor een bak aan ervaring. Een deel van ons team bestaat uit gecertificeerde Magento-programmeurs die dagelijks werken aan de leukste uitdagingen en mooiste projecten op dit professionele e-commerce platform.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk