Al sinds 1992 is Intershop bezig met het ontwikkelen van e-commerce platformen. Al deze ervaring hebben ze gebundeld met als resultaat Intershop Commerce Suite 7.x, en het resultaat mag er zijn. Het platform is een krachtpatser op het gebied van omnichannel management. Tevens wordt het platform op het gebied van B2B door Gartner en Forrester bestempeld als een leider binnen de markt. Maar uiteraard is Intershop ook uitermate geschikt voor B2C en B2X (B2B2C).

Intershop en We Provide

Als Intershop partner beschikt We Provide over, door Intershop getrainde, gecertificeerde professionals die binnen Intershop-projecten kunnen voorzien van strategie, technische realisatie en design. Onze professionals zorgen ervoor dat u de volledige potentie uit het platform kan halen zodat u het maximale uit uw online groei kan halen. Naast de grote hoeveelheid bestaande functionaliteiten is er uiteraard altijd ruimte voor een stukje maatwerk. Ook hierin is We Provide uw partner voor Intershop.

De sterke punten van Intershop.

 • Uitgebreide Omnichannel strategieën, het platform is erop gemaakt om op alle fronten te worden ingezet en verbonden.
 • Marktleider op het gebied van B2B, tevens zeer geschikt voor B2C en B2X (B2B2C).
 • Eenvoudige Internationalisering, meerdere valuta, talen en btw-tarieven zijn geen probleem.
 • Makkelijk Schaalbaar, dankzij de kracht van Java waarin Intershop is ontwikkeld is het mogelijk het platform mee te laten schalen naar mate uw bedrijf groeit.
 • Adaptief, het platform kan op eenvoudige wijze worden afgestemd op de wensen van het bedrijf.

Wat is mogelijk met Intershop?

Intershop heeft de functionaliteiten binnen het platform opgedeeld in 8 onderdelen:

 • Organization Management: Organization Management maakt het mogelijk om complexe omni-channel beheerstructuren te implementeren binnen de applicatie. Denk hierbij aan B2B, B2C en Franchise (Shop-in-Shop) waarbij alle medewerkers binnen de organisatie van rol verschillen en een ander deel van de applicatie mogen beheren of zelfs zien.
 • Transaction Management: Het doel van Transaction management is het zo soepel mogelijk laten verlopen van transacties voor zowel de klant als beheerder. Dankzij het geïntegreerde Order Management Systeem (OMS) heeft de klant zowel voor, tijdens als na de transactie volledige inzage in het proces.
 • Marketing & Merchandising: Marketing & Merchandising maakt het mogelijk om het platform van A tot Z af te stemmen op de beleving zoals de klant deze het liefst heeft.
 • Product Information: Productbeheer in Intershop of toch liever een Product Information System (PIM)? In Intershop kan het allemaal, het platform is zo opgezet dat het zowel gevoed kan worden uit het eigen productbeheer als uit een externe bron.
 • Analytics & Reporting: Van performance-monitoring tot verkoop rapportages. Analytics & Reporting zorgt ervoor dat de data in het systeem kan worden omgezet tot bruikbare data.
 • Operational Excellence: De fundering van het platform. Dankzij de ijzersterke architectuur is het platform eenvoudig uit te breiden, integreren en schalen.
 • Omni-Channel Management: Om u klant op ieder gewenst moment op iedere locatie de optimale ervaring te bieden is Intershop zo opgezet dat het op alle kanalen van u bedrijf kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een naadloze integratie met de klantenservice, cross-channel services en POS (Point-of-Sale) systemen.
 • Experience Management: Middels Web Content Management (WCM) is eenvoudig de look-and-feel van het platform aan te passen.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk