We/Provide weer op Meet Magento!

Vorig jaar stond We Provide voor de eerste keer met een eigen stand op Meet Magento. Als kennispartner hebben we de vele bezoekers kunnen adviseren over Magento, conversieverhoging, theming en meer. Dit jaar zullen we als Gold Sponsor aanwezig zijn en kun je onze stand bezoeken voor vragen of advies.

 

We Provide heeft met name toegevoegde waarde op het gebied van consultancy en advies, de implementatie, optimalisatie en performanceverbetering van een Magento shop. Dus heb je al een Magento webshop waar je vragen over hebt of wil je een nieuwe webshop beginnen, bezoek dan onze stand voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wanneer: 12 en 13 mei

De 8e editie van Meet Magento wordt op 12 & 13 mei gehouden, wederom in de Media Plaza in Utrecht. De organisatie is in handen van
Dutchento. Er zullen weer 50 sprekers zijn die vele interessante sessies verzorgen, waar meer dan 600 deelnemers naar toe komen.

Programma 12 mei

De eerste dag (12 mei) richt zich vooral op nieuwe webwinkeliers & managers, maar ook voor webwinkeliers die willen overstappen van Magento 1 naar Magento 2 zal deze dag zeer interessant zijn. Als webwinkelier of E-commerce manager die nog geen Magento gebruikt krijg je op deze dag alle informatie over de mogelijkheden van Magento om een goede keuze te kunnen maken.

Programma 13 mei

De sprekers en sessies op de tweede dag (13 mei) zijn interessant voor webwinkeliers met een Magento shop en Magento developers. Op deze dag komen je de laatste tips, tricks & tools aan bod waarmee je de volgende stap kan zetten met je Magento (1 en 2) webshop(s).

Meer informatie over het evenement is te vinden op de Meet Magento website.