We/Provide versterkt haar e-commerce dienstverlening met Intershop partnership.

We Provide heeft haar e-commerce dienstverlening versterkt met Intershop. Met dit innovatieve e-commerce platform richten we ons ondermeer op het oplossen van complexe omni-channel problemen. Intershop is  tevens uitermate geschikt voor zowel de B2C, B2B als B2X (B2B2C) markt. Vooral op het gebied van B2B is Intershop zeer sterk. Het is dan ook niet voor niets dat Intershop door Forrester wordt aangewezen als één van de leiders op het gebied van B2B e-commerce oplossingen.

De architectuur van Intershop is tevens één van de onderdelen waarop zij als leider worden bestempeld. Met een zogenaamde “Synaptic Commerce Architecture” focust Intershop zich op het faciliteren van e-commerce oplossingen op elke plek, op ieder moment. Door het vereenvoudigen van het implementatieproces met behulp van de geïmplementeerde enterprise-infrastructuur verzorgt het platform eenvoudige koppelingen met ondermeer POS-, PIM- en ERP-systemen.

De partnerovereenkomst, waarmee Intershop zich versterkt met een partner voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt, werd deze week ondertekend door Frank Houtappels en Rene Verspij, partner manager bij Intershop. We Provide heeft inmiddels al meerdere, inmiddels gecertificeerde, specialisten laten opleiden door Intershop. De combinatie van het platform en de ruime e-commerce ervaring van We Provide vormen een perfecte combinatie voor het ontwikkelen van ijzersterke e-commerce oplossingen. Naast de realisatie zullen wij tevens faciliteren in de strategie, het design en de online marketing bij de inzet van dit platform.

Nieuwsgierig wat Intershop allemaal kan? Bekijk onze intershop pagina!

we provide intershop partner