We Provide op de Webwinkel Vakdagen

Vorige week waren op woensdag en donderdag de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is de perfecte beurs voor iedereen die zelf een webshop heeft, een webshop wil laten bouwen of regelmatig in een webshop klust. We Provide stond er dit jaar ook met een stand om met bestaande klanten te praten en te ontdekken wat er nog meer in de online webshop-wereld leeft. Het was een groot succes, en we vertellen je waarom.

Een gezellig en knusse huiskamer

Waar het tussen veel exposanten een wedstrijd was wiens stand groter, strakker of hipper was hadden wij een andere weg ingeslagen. Met een heerlijke bank, Perzisch tapijt en een salontafel van grootmoeders zolder creëerden we een knusse huiskamer waar bezoekers even hun benen konden laten rusten tijdens een goed gesprek. Veel van deze gesprekken gingen over het ontwikkelen van Magento webshops en hoe je het beste je Online Marketing aanpakt. Door de grote verscheidenheid in bezoekers varieerden de vragen van kleine technische problemen tot vragen over uitgebreide, meertalige en ingewikkelde webshops.

Borrelen tot de late uurtjes

Maar zelfs met een fijne bank in onze stand waren na de eerste dag onze benen vermoeid en was onze stem verzwakt. Helaas zat vroeg slapen met een kop honingthee er niet in. Met de Dutchento nieuwjaarsborrel op de planning stonden we tot in de late uurtjes met mede Magento-fanaten te kletsen, lachen en drinken in een café naast de Jaarbeurs.

Veel gepraat, veel geleerd

Dat wij niet de enige waren die het woensdagavond laat hadden gemaakt werd duidelijk op de tweede beursdag. De meeste mensen die we spraken waren dan ook direct erg dankbaar als we ze vroegen met ons neer te ploffen onder het genot van een lekkere kop koffie. Ook deze dag hebben we ook weer interessante gesprekken gevoerd en veel geleerd over e-commerce.

Terugkijkend zijn we enorm tevreden over de beurs. Wil je ook graag eens praten over e-commerce en hoe we jou daarbij kunnen helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!