We/Provide lijft Webbees in en versterkt creatieve tak

Vandaag, maandag 2 november, lijft webbureau We Provide uit Bergeijk webbureau Webbees in. Webbees, voorheen gevestigd in Eersel, staat vooral bekend om haar creativiteit en conceptdenken. We Provide is juist sterk in strategie en technologie. Door de overname wordt de creatieve tak van We Provide prominenter gepositioneerd. Het inlijven van Webbees is een logische stap in de positionering van We Provide als allround webbureau.

We Provide: 3 pijlers

De drie pijlers waarop We Provide als bureau gebaseerd is:

  • Strategy/Marketing
  • Creativity
  • Technology

Hiermee is We Provide méér dan een webbureau dat websites en webshops realiseert. Voor een steeds grotere groep nationale en internationale opdrachtgevers is We Provide inmiddels de vaste samenwerkingspartner met wie ze het complete traject van digitale transformatie doorlopen. Hierbij draait alles om het inzetten van compleet nieuwe middelen en processen om de optimale gebruikerservaring te creëren en bedrijfsprestaties te verbeteren, door middel van het gebruik van internet en techniek. Er wordt in toenemende mate een beroep gedaan op alle drie de schakels in dat proces: strategy, creativity en technology.

Door het inlijven van Webbees verstevigt We Provide haar footprint in het online landschap. Het brengt nieuwe inzichten, nieuwe ideeën, nieuwe creativiteit.

Onderscheidende totaalaanbieder

Het Strategy-team gaat altijd eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Alles wat van belang kan zijn, wordt geanalyseerd. Kritisch, soms wat eigenwijs of een tikkeltje brutaal. Maar altijd recht door zee. De kennis van opdrachtgevers koppelen ze graag aan die van henzelf. Zo ontwikkelen ze samen ijzersterke en eenduidige strategieën. Wilde ideeën zet het Creativity-team om in gedurfde, functionele en intuïtieve concepten en ontwerpen. Passend bij een bedrijfsnaam, corporate huisstijl, merk, dienst of product. Het Technology-team verzorgt de technische realisatie van alle soorten webapplicaties. We Provide is zeer actief op het gebied van e-commerce en de ontwikkeling van webshops en heeft diverse Magentospecialisten in huis. Alle bijkomende zaken zoals hosting, copywriting, online marketing heeft We Provide in eigen huis waardoor ze met recht een onderscheidende totaalaanbieder genoemd mogen worden.