We/Provide lanceert de Blue Clinics App!

Op de valreep van het oude jaar lanceerden wij een app voor Blue Clinics. Dit bedrijf biedt oplossingen voor het beheersen van de waterkwaliteit in de tandheelkundige praktijk. Zij hebben ervaring in onderzoek en bacteriebestrijding en helpen bij het voorkomen en verwijderen van schadelijke micro-organismen.

Verzamel resultaten en ontvang de beoordeling

De waterkwaliteit bij tandartsenpraktijken vraagt om nauwlettende observatie. Met behulp van de Blue Clinics Incubator kan men in de tandartspraktijk zelf watersamples op kweek zetten. In de Blue Clinics app kunnen de resultaten van de kweek worden verzameld en ter beoordeling worden aangeboden. Zodra een kweek beoordeeld is, ontvangt de tandartspraktijk via de App een score die de waterkwaliteit bepaald. Op basis hiervan kunnen verdere acties worden ondernomen en heeft de tandartspraktijk altijd accurate informatie over de waterkwaliteit beschikbaar voor betrokken instanties.

Meer onafhankelijkheid voor tandartspraktijken

Door deze app zijn tandartspraktijken onafhankelijk van verschillende onderzoeksinstanties die deze metingen op regelmatige basis op locatie moeten uitvoeren. Op deze manier draagt de app bij aan het gebruiksgemak voor tandartspraktijken.

De Blue Clinics app is beschikbaar voor iOS en Android en is op uitnodiging van Blue Clinics te gebruiken.

 
*Deze afbeeldingen zijn van een link voorzien.

Een native app is de volgende stap in de gebruikservaring! Is jouw bedrijf hieraan toe, neem dan contact met ons op.