We/Provide is New Relic Partner!

Afgelopen week is We Provide partner geworden van New Relic. Door ons partnership met New Relic ondersteunen en installeren wij de New Relic Professional monitoring applicatie.

New Relic, wat is dat?

Wij gebruiken New Relic als data-analyse-tool om de performance van jouw website voortdurend te meten. Met behulp van New Relic zijn wij in staat om klantendashboards te bouwen voor de webapplicaties van onze klanten. Op deze dashboards zijn vervolgens de Key Performance Indicators (KPI) eenvoudig zijn uit te lezen.

Hoe het werkt

New Relic geeft via een gebruiksvriendelijke web interface een overzicht en zeer gedetailleerd inzicht van de applicaties. Dit geldt voor database, query’s, statements, errors en laadtijden van pagina’s en functies en problematische plug-ins of extensies. Door de inzet van New Relic is het voor onze developers mogelijk om sneller een probleem te lokaliseren en op te lossen. Daarnaast is het mogelijk om limieten in te stellen, zodat bij dreigende problemen onze developers en ons supportteam meteen worden geïnformeerd.

We Provide is trots op haar partnership met New Relic omdat wij één van de weinige digital agencies zijn die een dergelijk partnership bezit. Interesse gewekt? Dat is mooi! We geven je namelijk graag meer uitleg over de New Relic Professional monitoring applicatie.